Bella Retamosa (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Bella Retamosa este o Youtuber americană și o personalitate social media. De asemenea, are un canal YouTube extrem de popular. În timp ce este cu siguranță cea mai cunoscută vlogger de frumusețe, farse și provocări. De asemenea, este numită printre bloggerii de frumusețe de clasă din întreaga lume. După ce s-a aventurat într-o carieră de artist de machiaj și, în cele din urmă, s-a mutat în domeniul social media. S-a impus ca un blogger și vlogger fenomenal, are peste 3,7 K + followers pe YouTube. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Bella Retamosa.

Bella Retamosa Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Bella Retamosa? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 60 kg sau 135 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Bella Retamosa? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Bella Retamosa Age

Câți ani are Bella Retamosa? Ziua ei de naștere cade pe 11 iunie 1999. Are 21 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Bella-Retamosa-cu-iubitul-său-starsgab

Citește și: Boogie2988 (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Soție, Valoare netă, Fapte

Bella Retamosa Wiki

Bella RetamosaWiki / Bio
Nume realBella Retamosa
PoreclăBella
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstăîn vârstă de 21 de ani
Zi de nastere11 iunie 1999
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 60 Kg (135 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleAnthony Vargas
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 30.000 $ (USD)

Iubitul Bella Retamosa

Cine este iubitul Bella Retamosa? Ea are o legătură romantică cu Anthony Vargas. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu primul lor copil, începând cu 2021.

Bella-Retamosa-net-worth-starsgab

Valoarea netă a Bella Retamosa

Cât este valoarea netă a Bella Retamosa? Potrivit surselor, primul loc de muncă plătit al Bellei nu avea nicio legătură cu frumusețea sau moda! Acest blogger popular și YouTuber au studiat de fapt finanțarea unui loc de muncă minunat după absolvire. Cu toate acestea, nu era mulțumită de viața ei și dorea să facă altceva. Înclinată spre modă și machiaj încă de la o vârstă fragedă, a decis să urmeze un curs la faimoasa școală de machiaj Joe Blasco. Acest curs i-a schimbat viața în bine și a condus-o la destinul ei de blogger de frumusețe și vlogger. Valoarea sa netă este estimată la peste 30.000 USD (USD).

Fapte despre Bella Retamosa

  1. Bella Retamosa nu a durat mult să devină extrem de populară.
  2. De asemenea, este o femeie de afaceri inteligentă și creierul din spatele succesului imens.
  3. Membrii familiei ei, inclusiv tatăl și surorile ei, o ajută să-și conducă afacerea.
  4. Este foarte activă pe platforma de socializare precum Instagram.
  5. De asemenea, își conduce canalul împreună cu iubitul ei, Anthony și Bella.

Citește și: Meg Turney (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found