Joe Duttine (Actor) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Carieră, Fapte

Joe Duttine este un cunoscut actor englezesc de film, teatru și televiziune. În prezent, joacă în prezent Tim Metcalfe în Coronation Street. Este, de asemenea, cunoscut pentru rolul său din Shameless ca Cameron Donnelly, tatăl lui Maxine. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, valoarea netă, cariera lui Joe Duttine și multe altele despre el!

Joe Duttine Înălțime și greutate

Cât de înalt este Joe Duttine? El se află la o înălțime de 5 ft 9 in sau altfel 1,79 m sau 179 cm. Cântărește în jur de 63 Kg sau 148 lbs. Are ochi și păr de culoare maro închis. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Joe Duttine Age

Câți ani are Joe Duttine? Ziua lui de naștere cade la 30 iunie 1970. În prezent, are 50 de ani. Semnul său zodiacal este Racul. S-a născut în Halifax, West Riding of Yorkshire, Anglia. El deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte.

Joe DuttineWiki / Bio
Nume realJoe Duttine
PoreclăJoe
Faimos caActor TV
Vârstă50 de ani
Zi de nastere30 iunie 1970
Locul naşteriiHalifax, West Riding of Yorkshire,

Anglia

Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 9 in (1,79 m)
Greutateaproximativ 63 Kg (148 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 41-31-39 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubituleSingur
Soția / soțiaSally Carman
Valoarea netăaproximativ 4 milioane USD (USD)

Soția lui Joe Duttine

Cine este soția lui Joe Duttine? Este legat romantic cu Sally Carman. Joe și Sally și-au anunțat logodna pe Twitter pe fondul focarului de coronavirus. Cuplul a dezvăluit vestea fericită pe rețelele de socializare după ce Joe a pus întrebarea în timpul blocării.

Citește și: Jacob Batalon (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Carieră, Familie: 10 fapte despre el

Joe Duttine Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Joe Duttine? Duttine și-a făcut debutul în televiziune în 1992, apărând în seria de televiziune Between the Lines.

El este, de asemenea, cunoscut pentru colaborările sale cu actorul nominalizat la premiul BAFTA, John Simm, pe care l-a cunoscut la școala de teatru. Au apărut împreună în emisiuni de televiziune precum Life on Mars, The Village și Scott and Bailey. De asemenea, a apărut în mai multe filme precum comedia-dramă The Navigators din 2001, jucând rolul lui Paul. Valoarea sa netă este estimată la peste 4 milioane de dolari (USD).

Joe Duttine Fapte

  1. Tatăl său, Geoffrey, este fratele actorului John Duttine.
  2. Unchiul său John Duttine a avut, de asemenea, o carieră de actor în televiziune.
  3. De asemenea, a apărut ca narator al seriei canalului 5 On Benefits, o serie documentară despre oameni care trăiesc din bunăstare.
  4. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  5. Este un pasionat iubitor de animale de companie.

Citește și: Mitchell Hopes (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Familia: 5 fapte despre el


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found