Ella Knox (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Afaceri, Măsurători, Valoare netă, Întâlniri, Fapte

Ella Knox este o actriță americană și o personalitate socială. Este bine cunoscută pentru filmele pentru adulți. A înregistrat peste 170 de filme ca actriță. În afară de aceasta, are un fan imens care urmărește sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, iubit, măsurători corporale, valoare netă, familie, carieră și multe altele despre Ella Knox.

Ella Knox Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Ella Knox? Ea se află la o înălțime de 5 ft 2 în înălțime sau altfel 1,62 m sau 162 cm. Cântărește în jur de 50 kg sau 110 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Ella Knox? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-40 inci. Poartă o cană de sutien cu dimensiunea de 34 DD.

Ella Knox Age

Câți ani are Ella Knox? Ziua ei de naștere cade pe 12 mai 1993. Are 28 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Taur. S-a născut în Indio, California, SUA. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Jameela Jamil (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Fapte

Wiki Ella Knox

Ella KnoxWiki / Bio
Nume realElla Knox
PoreclăElla
Faimos caActriţă
Vârstă28 de ani
Zi de nastere12 mai 1993
Locul naşteriiIndio, California, SUA
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 2 in (1,62 m)
Greutateaproximativ 50 Kg (110 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 DD
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Ella Knox Boyfriend, Affair & Dating

Cine este iubitul Ella Knox? Este foarte secretă cu privire la viața personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața ei de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la iubitul ei. De asemenea, nu există nicio informație cu privire la viața ei de întâlnire din trecut. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața ei personală, nu este clar dacă este singură sau într-o relație.

Fapte Ella-Knox

Ella Knox Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a Ella Knox? De asemenea, lucrează la stabilirea unei cariere ca actriță în industria de divertisment. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Fapte Ella Knox

  1. Ella Knox are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. Este un iubitor de animale de companie avid.
  4. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  5. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.

Citește și: Freya Allan (actriță) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Măsurători, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found