Timmy Thick (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Timmy Thick este o vedetă americană din rețelele sociale, care a devenit faimos pentru contul său de Instagram. Instagram-ul lui Timmy cu un număr de peste 64 K fani pe site-ul de partajare a fotografiilor. El a câștigat faima în 2016 după ce a încărcat mai multe poze în contul său. De asemenea, publică în mod regulat actualizări despre viața sa pe ‘Twitter’. Îi place să încarce imagini inovatoare și unice. El are un mare simț al modei și face din el un aspect să arate elegant și să poarte fanfară în imaginile și videoclipurile sale de pe Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Timmy Thick și multe altele despre el!

Timmy grosime înălțime și greutate

Cât de înalt este Timmy Thick? El se află la o înălțime de 5 ft 6 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă un pantof cu mărimea de 7 SUA.

Timmy Thick Age

Câți ani are Timmy Thick? Ziua lui de naștere cade pe 21 august 2002. În prezent, are 18 ani. Semnul său zodiacal este Leul. S-a născut în New York, NY. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Este cunoscut pentru faptul că și-a păstrat secret numele real și identitatea părinților.

Citește și: Lisa Mantler (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Timmy Thick Wiki

Timmy ThickWiki / Bio
Nume realTimmy Thick
PoreclăTimmy
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstă18 ani
Zi de nastere21 august 2002
Locul naşteriiNew York, NY
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului8 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 500.000 $ (USD)

Timmy Thick Girlfriend

Cine este iubita lui Timmy Thick? El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Citește și: Justin Blake (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Timmy Thick Net Worth

Care este valoarea netă a lui Timmy Thick? A lansat cariera în 2016. A avut mai multe probleme cu persoanele care își raportau contul Instagram, ceea ce a dus la dezactivarea acestuia de mai multe ori. Valoarea sa netă este estimată la peste 500.000 USD (USD).

Fapte groase Timmy

  1. Timmy Thick și-a creat rapid propriul său cerc de adepți pe ‘Twitter’ și apoi s-a alăturat ‘Instagram’ și ‘Snapchat’.
  2. Primul se referă în principal la partajarea de imagini, în timp ce cel mai târziu oferă filtre pentru imagini realizate de sine numite „selfie-uri”.
  3. A început să acumuleze un număr destul de mare de persoane pe „Instagram” și, în decurs de un an, a traversat aproape zece mii.
  4. Deși are o viață socială destul de colorată.
  5. Videoclipurile sale tind să fie diferite și să-și prezinte latura nebună, ceea ce l-a ajutat să adune o mare bază de fani.

Citește și: Arat Hosseini (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Religie, Valoare netă, Părinți, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found