Niki Demartino (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Niki Demartino este aliasul online al machiajului și guru-ului de frumusețe american. Este considerată o icoană a tinerilor pentru persoanele transgender pentru că este deschisă la tranziția ei de la bărbat la femeie. Canalul ei de pe YouTube, care a adunat peste 9 milioane de abonați, constă în principal din tutoriale de machiaj, vloguri, provocări și videoclipuri inspiraționale despre tranziția ei. Potrivit acesteia, în urma tranziției sale, și-a dat seama de genul de prejudecăți pe care trebuie să le treacă femeile în mod regulat, ceea ce a făcut-o și feministă, în afară de o activistă LGBT. De asemenea, este foarte populară pe Instagram și are peste 3,7 milioane de fani pe platformă. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Niki Demartino.

Niki Demartino Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Niki Demartino? Ea se află la o înălțime de 5 ft 2 în înălțime sau altfel 1,62 m sau 162 cm. Cântărește în jur de 53 kg sau 118 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Niki Demartino Măsurători

Care sunt măsurătorile corporale ale lui Niki Demartino? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Niki Demartino Age

Câți ani are Niki Demartino? Ziua ei de naștere cade pe 5 mai 1995. Are 25 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Taur. S-a născut în Pennsylvania, Statele Unite.

Familia Niki Demartino

Numele tatălui și mamei lui Niki Demartino nu sunt cunoscute. Are și frați. În afară de cele două surori ale sale, are un frate mai mic pe nume Anthony DeMartino, care este și YouTuber. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Anna Akana (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Niki Demartino Wiki

Niki DemartinoWiki / Bio
Nume realNiki Demartino
PoreclăNiki
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă25 de ani
Zi de nastere5 mai 1995
Locul naşteriiPennsylvania
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieTaurul
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleNate West
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 35.000 USD (USD)

Prietenul lui Niki Demartino

Cine este iubitul lui Niki Demartino? Este în relație cu Nate West din 2017. Istoria ei anterioară de întâlniri nu este cunoscută.

Niki-Demartino-iubit

Citește și: Elle Darby (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Măsurători, Valoare netă, Date

Niki Demartino Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Niki Demartino? Ea și Gabi și-au creat inițial canalul YouTube ca nikiandgabibeauty. Valoarea sa netă este estimată la peste 35.000 USD (USD).

Niki Demartino Fapte

  1. Lui Niki Demartino îi plăcea să se joace cu păpușile și obișnuia să se îmbrace frumos.
  2. Mama ei a observat mai întâi că ceva nu era în regulă cu ea când, în timpul primei clase de educație fizică, s-a aliniat cu fetele în loc de băieți și a insistat să poarte pantaloni scurți cu tăieturi laterale.
  3. Încă de când avea doar opt ani, începuse să economisească bani pentru tranziția sa, după ce a urmărit un documentar despre persoanele transgender.
  4. Părinții ei au fost foarte susținuți în legătură cu decizia ei.
  5. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.

Citește și: ImDontai (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found