Jeffrey Wahlberg (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Mamă, Valoare netă, Prietena: 5 fapte despre el

Cine este Jeffrey Wahlberg? Este un actor american. El a renumit faima pentru că a interpretat personajul Diego în filmul de acțiune live din 2019 din Dora și orașul pierdut al aurului. Este, de asemenea, recunoscut pentru rolul său de Mickey Smalley în lungmetrajul din 2017 Don’t Come Back from the Moon. Reglați biografia!

Jeffrey Wahlberg Înălțime și greutate

Cât de înalt este Jeffrey Wahlberg? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,80 m sau 180 cm. El cântărește în jur de 68 kg sau 149 lbs. Are ochi și păr negri. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Jeffrey Wahlberg Age & Mother

Câți ani are Jeffrey Wahlberg? Ziua lui de naștere cade pe 29 martie 1996. În prezent, are 24 de ani. Semnul său zodiacal este Berbec. S-a născut în Boston, MA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele mamei sale nu este cunoscut în domeniul public. Este de origine dominiciană. De asemenea, mama sa nu este cunoscută în domeniul public.

Jeffrey WahlbergWiki / Bio
Nume realJeffrey Wahlberg
PoreclăJeffrey
Faimos caActor
Vârstă24 de ani
Zi de nastere29 martie 1996
Locul naşteriiBoston, MA
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 1,80 m (5 ft 8 in)
Greutateaproximativ 68 Kg (149 lbs)
Statistici ale corpuluiaprox 42-32-38 inch
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 2 milioane USD (USD)

Jeffrey Wahlberg Valoare netă

Care este valoarea netă a lui Jeffrey Wahlberg? Cariera sa de actor a început pentru prima dată în 2012, când a jucat James Scully în filmul A Feeling from Within. Este cunoscut pentru colaborările sale frecvente cu colegul actor James Franco, inclusiv în filmul Future World în 2018 și Don’t Come Back from the Moon. Este nepotul colegilor actori Mark Wahlberg și Donnie Wahlberg. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Prietena Jeffrey Wahlberg

Cine este actuala iubită a lui Jeffrey Wahlberg? El este singur în aceste momente și nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. Este singur în aceste momente și este foarte concentrat pe cariera sa.

Fapte despre Jeffrey Wahlberg

  1. Wiki și Bio: Este nepotul colegilor actori Mark Wahlberg și Donnie Wahlberg.
  2. A obținut faimă pentru filmele sale Don’t Come Back from the Moon (2017), Dora and the Lost City of Gold (2019), Future World (2018) și Counterpart (2017).
  3. A debutat în actorie în 2012 cu filmul A feeling from Within ca James Scully.
  4. S-a născut la 17 iulie 1996, în Boston, Massachusetts, SUA.
  5. Jeffrey Wahlberg Mama și tatăl: Jeff Wahlberg Mama este dominiciană. Numele tatălui său nu este cunoscut în domeniul public.

În concluzie

Este cunoscut mai ales pentru rolul său de Diego, pe care l-a jucat în filmul Isabela Moner, care a jucat filmul de aventură „Dora și orașul pierdut al aurului” din 2019. Deși, el a câștigat faima cu rolul său de Prinț în filmul de știință-ficțiune „Lumea Viitoare”, care a fost lansat pe 14 iunie 2018. În 2015, el a jucat rolul principal al lui Peter în filmul TV de comedie-dramă în regia Jokes Yanes. "Recompensa imediata".

Citește și: Romeo Lacoste (Artist de tatuaje) Wiki, Vârstă, Bio, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found