Ashton Wilson (fosta soție Russell Wilson) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte

Ashton Wilson este un planificator de evenimente american și a devenit faimos ca fosta soție a quarterback-ului Russell Wilson din Seattle Seahawks. A devenit virală și a devenit senzație pe internet datorită relației sale cu campioana Super Bowl, Russell, care este liderul Seattle Seahawks și cel mai bine plătit jucător din NFL. În liceu, Ashton Wilson a început să se întâlnească cu Russell și ulterior sa căsătorit când Russell Wilson a devenit profesionist.

Bio, părinți și viață timpurie

Ashton Meem s-a născut în 6 septembrie 1987 în Richmond, Virginia, Statele Unite ale Americii. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei albe caucaziene. Mama ei se numea, Molly și tatăl, Lang Meem și a crescut în Richmond. În ceea ce privește educația, a urmat liceul St. Catherine în 2006, când l-a întâlnit pentru prima oară pe Wilson, care a mers la Collegiate School la doar câțiva kilometri distanță.

După ce a terminat absolvirea liceului, Ashton a urmat „Universitatea din Georgia.” După ce a studiat acolo timp de trei ani, s-a înscris la „North Carolina State University” din Raleigh, Carolina de Nord, de unde a absolvit anul. 2010. După ce a absolvit o diplomă de licență în comunicare, Ashton a urmat un stagiu în marketing media.

Vârstă, înălțime și greutate

În prezent, vârsta lui Ashton Wilson are 32 de ani. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare, 10 inch înălțime. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. În plus, are ochi căprui și păr blond.

Carieră

Mai mult, apoi a lucrat ca consultant înainte de a obține un loc de muncă permanent într-o companie de asigurări numită „American Family Insurance.” În prezent, lucrează pentru companie ca asistent de operațiuni de publicitate și se concentrează pe îmbunătățirea vieții sale prin carieră.

În afară de cariera ei în media, Ashton a fost planificatoare de evenimente, o sarcină de care s-a bucurat până la punctul de a lua în considerare deschiderea propriei sale companii de planificare a nunților de tip boutique. Ea și-a organizat nunta cu detalii spectaculoase, asigurându-se că fiecare aspect se încadrează în gusturile și preferințele ei.

Wiki Ashton Wilson

Wiki / Bio
Nume realAshton Wilson
PoreclăAshton
Vârstă32 de ani
Zi de nastere6 septembrie 1987
ProfesiePlanificator de evenimente
Renumit pentruFosta soție a lui Russell Wilson

(Cel mai mare plătit NFL Quaterback)

Locul naşteriiRichmond, Virginia (SUA)
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenFemeie
EtnieAlb caucazian
ZodiacFecioara
Reședința curentăRichmond (Virginia, SUA)
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'10 "

Centimetri: 178 cm

Metri: 1,78 m

GreutateKilograme: 55 Kg

Lire sterline: 121 lbs

Măsurători ale corpului

(Sân-talie-șolduri)

34-25-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea rochiei4 (SUA)
Mărimea pantofului7 (SUA)
Tatuaje?N / A
Familie
PărinţiTatăl: Lang Meem

Mama: Molly Meem

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăDivorțat
Lista fostului prieten1. Russell Wilson

2. Golden Tate

Iubitul actualSingur
Soț / SoțieRussell Wilson (fost iubit)
CopiiNici unul
Educaţie
EducaţieAbsolvent (Licențiat în comunicare)
Universitate1. Universitatea de Stat din Carolina de Nord

2. Universitatea din Georgia

ŞcoalăLiceul Sf. Ecaterina
Favorită
Actor favoritBrad Pitt
Culoare preferataRoșu, negru
Bucătăria preferatăBucătărie spaniolă și chineză
Filmul preferatFilmele lui Tarantino
Vacanță preferată

Destinaţie

Grecia, Berlin
Hobby-uriCălătorii, cumpărături, exerciții de fitness
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 4 milioane de dolari SUA
Sponsori / AnunțuriAproximativ 50.000 de dolari SUA
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, Twitter

Prieten, întâlnire și relație

Ashton Meem și Russell Wilson s-au întâlnit pentru prima dată când erau la liceu și s-au îndrăgostit la prima lor întâlnire. După liceu, ambii s-au înscris la diferite universități, dar, din fericire, au menținut o relație la distanță. Mai târziu, Ashton s-a alăturat lui Russell la Universitatea de Stat din Carolina de Nord. În august 2010, cuplul s-a logodit după absolvirea lui Ashton. Apoi, în aprilie 2014, Wilson a anunțat că el și Meem își încheiau căsătoria.

„Am luat decizia dificilă de a depune divorțul”, a declarat vedeta NFL într-o declarație prin intermediul The Seattle Times. „În mod clar, astfel de decizii nu vin ușor. Ashton și cu mine cerem cu respect pentru rugăciuni, înțelegere și intimitate în acest moment dificil. Înainte, nu voi mai avea alte comentarii cu privire la această chestiune personală. ”

Citește și: Marie Adler (Incredibil) Wiki, violator, vârstă, înălțime, biografie, carieră, valoare netă, părinți, fapte

La scurt timp după anunț, au început să circule zvonuri că Meem l-a înșelat pe Wilson cu coechipierul său de atunci Golden Tate. Atât Meem, cât și Tate au negat zvonurile despre afacere, cu receptorul larg care a mers la The Cauldron pentru a închide rapoartele.

„Nu am avut o aventură cu soția lui Russell Wilson și nici nu am avut nimic de-a face cu divorțul”, a scris Tate. „Acest lucru este de râs pentru oricine ne cunoaște ... Russell și cu mine eram prieteni buni când eram în Seattle, pe teren și în afara terenului - știe că zvonurile despre mine erau nefondate, dăunând reputației mele și un atac asupra personajului meu. Oricine a vehiculat acel zvon a fost pur și simplu iresponsabil ”.

Nuntă și divorț Ashton Wilson

În ziua nunții, Ashton Meem Wilson a mers pe culoar într-o rochie plină de farmec care i se potrivea mult. Fosta soție a lui Russell Wilson, Ashton, a expus o rochie elegantă de mireasă J. Crew în New York, în timp ce Russel era îmbrăcat într-un costum scump de designer. Nunta lor a avut loc în prezența a nouă bărbați de onoare și domnișoare de onoare, cu aproximativ 300 de invitați.

După doi ani de nuntă, Ashton și Russell au divorțat și, de asemenea, ar fi avut o aventură cu coechipierul și prietenul lui Russell Wilson Golden Tate.

Citește și: Natalia Diamante Bryant (Fiica lui Kobe Bryant) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Iubit, Frați, Părinți, Fapte

Russell a cerut divorțul, în ciuda faptului că Ashton și Tate au respins acuzațiile. Cu toate acestea, presupusa afacere rămâne neconfirmată până în prezent, dar fanii cred că acesta este motivul principal al divorțului lor. După ce Tate a ieșit din Seattle Seahawks, a încercat să clarifice faptul că nu a fost implicat cu soția prietenului său, în 2014.

Divorțul lor a fost în cele din urmă finalizat, iar suma de bani stabilită pentru divorț a rămas nedezvăluită. Fosta soție a lui Russell Wilson Ashton și fosta ei au rămas tăcute despre motivele din spatele divorțului lor.

Citește și: Tiffany Ortiz (Soția lui David Ortiz) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

În aceste zile, quarterback-ul din Seattle Seahawks, Russell Wilson, este căsătorit cu senzația de cântare Ciara. Cei doi au debutat ca cuplu la Cina de Stat a Casei Albe din 2015 pentru Japonia. Apoi, în 2016, au anunțat că s-au logodit în vacanță în Seychelles și, câteva luni mai târziu, au legat nodul la castelul Peckforton din Cheshire, Anglia.

Ashton Wilson Acum

După divorț, prima soție a lui Russel Wilson, Ashton, a dus o viață privată, liniștită și relaxată, ținând totul departe de Hollywood și de rețelele sociale.

Fosta soție a lui Russel Wilson, Ashton Meem, pare să-și petreacă o singură viață. După separare, nu au existat informații despre întâlnirile cu Ashton.

Pe de altă parte, la un an după divorț, Russel a început să se întâlnească cu Ciara. Ciara Princess Wilson este o cântăreață, compozitoare, dansatoare și model american care s-a născut în Austin, Texas, a călătorit în jurul lumii în timpul copilăriei sale, mutându-se în cele din urmă la Atlanta, Georgia, unde s-a alăturat grupului de fete Hearsay.

Citește și: Kirsten Corley (Chance the Rapper Wife) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Nuntă, Bebeluș, Valoare netă, Carieră, Fapte

Russell Wilson și Ciara au fost văzuți împreună la Casa Albă în timpul întâlnirii lui Barack Obama din 2015. După patru luni de logodnă, în iulie 2016, s-au căsătorit și au avut primul lor copil, o fiică pe nume Sienna Princess Wilson, în aprilie 2017.

Prima soție a lui Russel Wilson, Ashton a primit o atenție neplăcută în 2016, după ce fostul ei soț s-a logodit cu Ciara. Fosta soție a lui Russel Wilson împărtășește o imagine a vechiului ei inel de logodnă și a actualizat-o ca fotografie de profil Twitter.

Valoarea netă a lui Ashton Meem

Valoarea netă a lui Ashton Meem este estimată la aproximativ 4 milioane de dolari. În prezent, sursa ei de venit este propria sa afacere și banii pe care i-a primit de la fostul ei soț în timpul decontării lor.

Citește mai mult: Mor Shapiro (Soția Ben Shapiro) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Carieră, Fapte

Pe de altă parte, soțul lui Ashton Meem, Wilson a devenit cel mai bine plătit jucător din NFL cu o prelungire de patru ani, 140 milioane dolari, care a inclus un bonus record de 65 milioane dolari la semnare și 107 milioane dolari în bani garantați în general. El a sărbătorit momentul postând un videoclip în timp ce era în pat cu actuala ei soție Ciara.

Fapte despre Ashton Wilson

  • Îi place să se uite la emisiuni TV pe Netfilx.
  • Ii place sa calatoreasca.
  • Este și o iubitoare de animale de companie.
  • În prezent, lucrează și ca planificator de evenimente pentru celebrități celebre de la Hollywood.
  • Ea își menține viața privată și rămâne în afara reflectoarelor.
  • În prezent, este foarte concentrată asupra carierei sale ca asistent operațional în publicitate.
  • Este activă pe platforme de socializare precum Instagram.
  • Sub contul ei de Instagram, ea nu și-a schimbat al doilea nume din „Wilson” în „Meem”
  • Este, de asemenea, o bună prietenă cu soția lui Golden Tate, Elise Pollard.
  • În plus, în timp ce cuplul și-a sărbătorit aniversarea de trei ani de nuntă, Wilson a distribuit un videoclip pe Instagram care menționa dorința sa de a avea mai mulți copii cu Ciara. „Ești doar o femeie uimitoare, ești o sursă de inspirație pentru atât de mulți oameni, atât de multe doamne din întreaga lume”, a spus el. „Așadar, te iubesc pentru cine ești. Încă mulți ani de dragoste, distracție și bucurie ... și copii. ”

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found