Keanu Reeves (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Keanu Reeves este un actor canadian și o personalitate socială. El a făcut cunoscut rolul de vedetă pentru debutul său în lung metraj în Youngblood în 1986. Mai mult, rolul său important în comedia științifico-fantastică Bill & Ted’s Excellent Adventure (1989), iar ulterior și-a reluat rolul în continuările sale. A câștigat laude pentru rolul de hustler în drama independentă My Own Private Idaho (1991) și s-a impus ca erou de acțiune cu roluri principale în Point Break (1991) și Speed ​​(1994). A cântat la chitară basă pentru formația Dogstar și a urmărit alte eforturi precum scrierea și filantropia. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, iubită, valoare netă, carieră și multe altele despre Keanu Reeves!

Keanu Reeves Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Keanu Reeves? El se află la o înălțime de 6 ft 1 in sau altfel 1,86 m sau 186 cm. Cântărește în jur de 67 Kg sau 147 lbs. Are ochi și păr negri. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 11 SUA.

Keanu Reeves Age

Câți ani are Keanu Reeves? Ziua lui de naștere cade pe 2 septembrie 1964. În prezent, are 56 de ani. Semnul său zodiacal este Fecioara. S-a născut în Beirut, Liban. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Keanu ReevesWiki / Bio
Nume realKeanu Charles Reeves
PoreclăKeanu Reeves
Faimos caActor, Social Media Star
Vârstă56 de ani
Zi de nastere2 septembrie 1964
Locul naşteriiBeirut, Liban
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 1 in (1,86 m)
Greutateaproximativ 67 Kg (147 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-30-39 țoli
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului11 (SUA)
Iubita1. Charlize Theron

2. Alexandra Grant

Soția / soțiaN / A
Valoarea netăaproximativ 12 milioane USD (USD)

Prietena lui Keanu Reeves

Cine este iubita lui Keanu Reeves? În prezent, el nu a oferit nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, s-a întâlnit cu actrița Charlize Theron din 2009 până în 2010. S-a mai întâlnit cu artista Alexandra Grant.

Citește și: Jacob Batalon (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Carieră, Familie: 10 fapte despre el

Keanu Reeves Net Worth

Care este valoarea netă a lui Keanu Reeves? Inițial intenționa să devină un jucător olimpic de hochei pentru Canada. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 12 milioane de dolari (USD).

Keanu Reeves Carieră

Performanța lui Reeves în filmul de groază The Devil’s Advocate (1997) a fost bine primită. Stardom mai mare a venit pentru interpretarea lui Neo în serialul de science-fiction The Matrix, începând din 1999. El a jucat-o pe John Constantine în Constantine (2005) și a jucat în drama romantică The Lake House (2006), thriller-ul de science fiction The Day the Earth Stood Still (2008), și thriller-ul criminal Kings Street (2008). În urma unui eșec, Reeves a revenit jucând asasinul titular în seria de filme John Wick, începând din 2014.

Keanu Reeves Fapte

  1. Mama sa este engleză, originară din Essex.
  2. Tatăl său este din Hawaii și este de origine chineză, engleză, irlandeză, hawaiană nativă și portugheză.
  3. Mama sa lucra în Beirut când și-a întâlnit tatăl, care și-a abandonat soția și familia când Reeves avea trei ani.
  4. Reeves și-a întâlnit ultima dată tatăl pe insula Kauai când avea 13 ani.
  5. Are milioane de adepți sub contul său de Instagram.

Citește și: Jordan Connor (Actor) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Prietena, Vârstă, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found