Joanna Jedrzejczyk (Artist marțial) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Măsurători, Logodnic, Valoare netă, Date

Joanna Jedrzejczyk este un artist marțial mixt polonez și fost kickboxer Muay Thai. Este binecunoscută pentru competiția la divizia pentru greutatea mușcă și pentru paie pentru femei din Campionatul Ultimate Fighting. Este fostă campioană UFC pentru femei la paie. Ea se află pe locul 2 în clasamentul UFC pentru femei, în greutate paie, și pe locul 6 în clasamentul UFC pentru lire sterline, începând cu octombrie 2020. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, corpul Joannei Jedrzejczyk. Măsurătorile, logodnicul, valoarea netă, cariera și multe alte fapte despre ea.

Joanna Jedrzejczyk Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Joanna Jedrzejczyk? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 în înălțime sau 1,68 m sau 168 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Ea este o ciudată de fitness și, de asemenea, gimnastă. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Joanna Jedrzejczyk Age

Câți ani are Joanna Jedrzejczyk? Ziua ei de naștere cade pe 18 august 1987. Are 33 de ani. Ea deține naționalitatea poloneză și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Polonia.

Joanna Jedrzejczyk Măsurători ale corpului

Joanna Jedrzejczyk este o frumoasă și superbă luptătoare MMA care își menține silueta curbată și voluptoasă la maximum. Măsurătorile corpului ei sunt estimate la aproximativ 34-25-37 inch. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Citește și: Nikki Bella (Wrestler) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Copii, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Joanna JedrzejczykWiki / Bio
Nume realJoanna Jedrzejczyk
PoreclăJoanna
Faimos caArtist marțial mixt
Vârstă33 de ani
Zi de nastere18 august 1987
Locul naşteriiPolonia
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 6 in (1,68 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-25-37 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului7 (SUA)
Iubit / LogodnicPrzemysław Buta (rupt)
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Familia Joanna Jedrzejczyk

Joanna Jedrzejczyk s-a născut în Olsztyn, Polonia. Are și frați. Are o soră geamănă, Katarzyna, și o soră mai mare, Ewa. Jędrzejczyk este un catolic și se roagă cu un rozariu înainte de a intra în ring sau Octagon.

Joanna Jedrzejczyk Net Worth

Care este valoarea netă a Joannei Jedrzejczyk? A început să concureze în Muay Thai în adolescență. Mai târziu a debutat la MMA în 2012. Victoria ei din 2015 împotriva Carla Esparza a determinat-o să devină campioana UFC. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 2 milioane de dolari (USD).

Citește și: Sasha Banks (Wrestler) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Statistici corporale, Familie, Carieră, Valoare netă, Date

Joanna Jedrzejczyk Logodnica

Cine este logodnicul Joannei Jedrzejczyk? A fost logodnica fostului fotbalist polonez Przemysław Buta. Într-un interviu din 2019, ea a citat „unele dificultăți” în viața ei personală timp de „aproape doi ani”, confirmând că nu mai este logodită cu Buta.

Joanna Jedrzejczyk Carieră

Joanna Jedrzejczyk și-a făcut debutul profesional în artele marțiale mixte. A fost luptătoarea pentru femei cu greutatea muștelor # 7 din lume de la Fight Matrix. Este cunoscută pentru izbirea precisă și calculată. Ea a fost lăudată pentru strategia de elită de sprawl-and-brawl.

Joanna Jedrzejczyk Fapte

  1. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
  2. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
  3. Își împărtășește frecvent selfie-urile de modă și stil de viață pe social media.
  4. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
  5. Ea este singură în aceste momente.
  6. Este activă pe platformele de socializare.
  7. Este un iubitor de animale de companie avid.
  8. Îi place să călătorească și să fotografieze.
  9. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  10. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.

Citește și: Tito Ortiz (MMA Fighter) Iubită, soție, valoare netă, Wiki, biografie, vârstă, înălțime, greutate, familie, carieră, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found