Jessica Chastain (Actriță) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Măsurători, Valoare netă, Soț, Fapte

Jessica Chastain este o actriță și producătoare americană. Ea a susținut că este cunoscută pentru rolurile sale în filme cu teme feministe. Revista Time a numit-o una dintre cele mai influente 100 de persoane din lume în 2012. Are un cont de Instagram de milioane de adepți.

Jessica Chastain Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Jessica Chastain? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Jessica Chastain Măsurători

Care sunt măsurătorile corporale ale lui Jessica Chastain? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Jessica Chastain Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Jessica Chastain? A trăit atât minime minunate, cât și minime în timpul vieții. Valoarea sa netă este estimată la 40 de milioane de dolari (USD). Chastain a făcut echipă și cu Olivia Spencer.

Citește și: Genea Charpentier (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Jessica Chastain Wiki / Bio

Jessica ChastainWiki / Bio
Nume realJessica Michelle Chastain
PoreclăJessica Chastain
Faimos caActriţă
Vârstă43 de ani
Zi de nastere24 martie 1977
Locul naşteriiSacramento, CA
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
Copii1
SoțulGian Luca Passi de Preposulo
Valoarea netăaproximativ 40 milioane USD (USD)

Jessica Chastain Soț

Cine este soțul lui Jessica Chastain? În anii 2000, Chastain a avut o relație de lungă durată cu scriitorul-regizor Ned Benson, care s-a încheiat în 2010. În 2012, a început să se întâlnească cu Gian Luca Passi de Preposulo, un cont italian din familia nobilă Passi de Preposulo, care este un executiv pentru marca de modă Moncler. La 10 iunie 2017, s-a căsătorit cu Preposulo la moșia familiei sale din Carbonera, Italia. În 2018, cuplul a avut o fiică prin surogat. Locuiesc în New York.

Jessica-Chastain-net-worth

Familia Jessica Chastain

Numele mamei lui Jessica Chastain este Jerri Renee Hastey și pe nume tată, muzicianul rock Michael Monasterio. Părinții ei erau amândoi adolescenți când s-a născut. Conform educației sale, ea este bine educată.

Jessica Chastain Fapte

  1. Jessica Chastain rămâne păzită de viața ei personală și alege să nu participe la evenimente de covor roșu cu un partener.
  2. Ea se consideră o persoană „timidă” și, în 2011, a spus că îi place rutinele domestice, cum ar fi mersul câinilor și jocul ukulele, mai degrabă decât petrecerea.
  3. Ea a citat-o ​​pe actrița Isabelle Huppert ca influență, pentru conducerea unei familii, în timp ce joacă, de asemenea, „roluri de afară” în film.
  4. Chastain este un iubitor de animale și a adoptat un câine de salvare.
  5. A fost pescatariană pentru o mare parte din viața ei; în urma unor probleme de sănătate, a început să practice veganismul.
  6. Este investitoare pentru Beyond Meat, o companie de înlocuitori de carne.

Citește și: Olivia Wilde (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found