Tiko (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Tiko este proprietarul unuia dintre cele mai discutate canale YouTube din această generație. El publică în principal conținut de jocuri Fortnite sub canalul său. Dacă sunteți un stickler pentru filme și jocuri și sunteți obsedat de supraanalizarea chiar și a celor mai mici detalii din aceste departamente, atunci canalele sale sunt locul în care veți găsi cel mai mult confort. Cu o bază de fani de peste 5,3 milioane în total, Tiko a câștigat suficientă faimă ca să apară și să găzduiască alte spectacole! Cu cea mai inspirată poveste de succes, acesta este indicativul tău de a te distruge de canalele sale luminoase și distractive! Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Tiko.

Înălțimea și greutatea Tiko

Cât de înaltă este Tiko? El se află la o înălțime de 5 ft 10 in sau 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 65 kg sau 135 lbs. Are ochii căprui închis și are părul blond. El este și gimnast. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Tiko Age

Câți ani are Tiko? Ziua lui de naștere cade pe 20 septembrie 2005. Are 15 ani. Semnul său zodiacal este Fecioara. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele său adevărat este Jayden.

Citește și: Jelian Mercado (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Tiko Wiki

TikoWiki / Bio
Nume realJayden
PoreclăTiko
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă15 ani
Zi de nastere20 septembrie 2005
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 10 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 65 kg (135 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-39 țoli
Dimensiunea bicepsului21 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Prietena Tiko

Cine este iubita lui Tiko? În prezent, este singur și afirmă deschis că îi plac femeile inteligente și atractive, în special femeile care se îmbracă bine. În prezent, el caută să înceapă să creeze videoclipuri pentru contul său „YouTube” și le-a cerut susținătorilor și prietenilor să facă sugestii pentru același lucru. El s-a trezit într-o răscruce de drumuri în care visele sale de a căuta o slujbă de actorie pur și simplu nu se puteau rezolva.

Tiko Net Worth

Care este valoarea netă a Tiko? De asemenea, a început să câștige o grămadă de bani prin reclamele postate pe videoclipurile sale de comentarii. Succesul în comentariile despre jocuri video l-a făcut să-și fixeze ochii pe antreprenoriat. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD). De asemenea, își desfășoară propria linie de merch, unde își vinde propria linie de produse, cum ar fi Hanorace și tricouri într-o gamă de prețuri accesibile.

Citește și: Gabrielle Moses (YouTuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Cariera Tiko

Văzând postările obișnuite ale lui Tiko, nu este greu de făcut că îi place să se distreze și să fie nebun. Are un fan feminin destul de mare, datorită aspectului său drăguț al băiatului de alături. În prezent, el nu urmărește studii suplimentare, dar lucrează din greu la slujba sa obișnuită și aspiră să-l facă mare și în lumea rețelelor. Pe lângă YouTube, el este extrem de popular pe Twitter și Instagram, unde postează în primul rând poze cu el și prietenii săi. Are și un cont TikTok.

Familia Tiko

Numele tatălui și al mamei lui Tiko nu sunt cunoscute. Are și frați. Are un frate. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Fapte Tiko

  1. Tiko obișnuia să arate mult interes pentru computere în copilăria sa.
  2. Interesul său pentru computere a dus la interesul său pentru jocurile video.
  3. A fost o mare onoare pentru o persoană care era încă foarte tânără.
  4. El își alocă o parte din timpul liber pentru activități caritabile.
  5. S-a alăturat canalului YouTube pe 29 decembrie 2015.

Citește și: Danny Gonzalez (Youtuber) Wiki, Bio, Soție, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found