Zaya Wade (Fiica lui Dwyane Wade) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Fapte

Zaya Wade este un copil american celebru. Este cunoscută mai ales ca fiica vedetei NBA, Dwyane Wade. Este un fost jucător profesionist de baschet american. Mai mult, Zaya are doi frați și a fost crescut alături de vărul ei Dahveon. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corporale, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Zaya Wade Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Zaya Wade? Ea se află la o înălțime de 4 ft 1 în înălțime. Cântărește în jur de 45 kg sau 99 lbs. Are ochi căprui închis și păr negru.

Zaya Wade Bio, Age & Family

Câți ani are Zaya Wade? Ziua ei de naștere cade pe 29 mai 2007. Are 13 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în Chicago, IL. Numele tatălui ei este Dwyane Wade. Mama ei de naștere este Siohvaughn Funches, care a fost iubita și soția liceului tatălui ei timp de 5 ani. Are și frați. Frații ei se numesc Zaire și Xavier. Are un frate pe nume Nicolas. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Ivanka Trump (Fiica lui Donald Trump) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Copii, Fapte

Zaya WadeWiki / Bio
Nume realZaya Wade
PoreclăZaya
Faimos caFiica lui Dwyane Wade
Vârstă13 ani
Zi de nastere29 mai 2007
Locul naşteriiChicago, IL
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 4 ft 1 in
Greutateaproximativ 45 Kg (99 lbs)
Măsurători ale corpuluiN / A
Dimensiunea cupei sutienuluiN / A
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului3,5 (SUA)
Numele tatăluiDwyane Wade a
Numele mameiSiohvaughn Funches
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 20 K USD (USD)

Zaya Wade Net Worth

Care este valoarea netă a lui Zaya Wade? Ea aparține dintr-o familie bogată. Valoarea sa netă este estimată la peste 20 K USD (USD).

Fapte despre Zaya Wade

  1. Tatăl lui Zaya Wade, iubita și soția liceului timp de 5 ani.
  2. Frații ei se numesc Zaire și Xavier.
  3. Zaya Wade a fost internată în noiembrie 2015 cu o boală necunoscută, care l-a îndepărtat pe tatăl ei de Miami Heat pentru o perioadă de timp.
  4. Nu este activă pe platformele de socializare.
  5. Tatăl lui Zaya Wade El deține recordul NBA la blocuri pentru jucătorii de 1,93 m și mai puțin, pe care l-a obținut în doar 679 de jocuri, cu peste 400 de jocuri mai puțin decât titularul recordului anterior: Dennis Johnson.

Citește și: Manuela Escobar (Fiica lui Pablo Escobar) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found