Cynthia Malkin (soția Richard Blumenthal) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Cynthia Malkin este o soție renumită americană și mai bine cunoscută ca soția lui Richard Blumenthal. Este un politician și avocat american care lucrează ca senator al Statelor Unite din Connecticut. Este căsătorit cu soția sa Cynthia Malkin de aproape patru decenii, iar cuplul are patru copii împreună. În calitate de politician american celebru, Richard se bucură de o mulțime de reflectoare. este cu 15 ani mai tânără decât soțul ei, care are acum 74 de ani. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, măsurătorile corporale, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Cynthia Malkin.

Cynthia Malkin Age

Câți ani are Cynthia Malkin? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Probabil că are peste 50 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Cynthia Malkin Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Cynthia Malkin? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 în înălțime sau 1,67 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 59 kg sau 132 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Citește și: Jacqueline Titone (soția Adam Sandler) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Cynthia Malkin Wiki

Cynthia MalkinWiki / Bio
Nume realCynthia Malkin
PoreclăCynthia
Faimos caSoția lui Richard Blumenthal
Vârstă50 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 59 Kg (132 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
Copiida
Soț / SoțieRichard Blumenthal
Valoarea netăaproximativ 250 m USD (USD)

Cynthia Malkin Soț

Cine este soțul Cynthia Malkin? Este căsătorită cu Richard Blumenthal, pe 27 iunie 1982. Au fost logodiți în ultimul an la Harvard și s-au căsătorit în anul următor. Blumenthalii au împreună patru copii. Fiul lor, Matt Blumenthal a fost ales în Camera Reprezentanților din Connecticut din districtul 147 la alegerile din noiembrie 2018.

Cynthia Malkin Părinți

Numele tatălui Cynthia Malkin este Peter L. Malkin. Este nepoata maternă a lui Lawrence Wien. Mai mult, are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Elena Moussa (soția lui Greg Gutfeld) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte

Cynthia Malkin Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Cynthia Malkin? Ea duce o viață discretă în mass-media. L-a cunoscut pe Richard pe când avea 16 ani și Richard avea 31. Mai mult, averea lui Blumenthal depășește 100 de milioane de dolari, făcându-l unul dintre cei mai bogați membri ai Senatului. Valoarea netă a familiei sale provine în mare parte din soția sa, deoarece Malkins sunt dezvoltatori imobiliari influenți și administratori de proprietăți cu participații, inclusiv o participație la Empire State Building. Valoarea sa netă este estimată la peste 250 de milioane de dolari (USD).

Cynthia Malkin Fapte

  1. Cynthia Malkin este o doamnă secretă și preferă să-și păstreze viața personală departe de mass-media și lumina reflectoarelor.
  2. Ea reușește să ducă o viață relativ retrasă.
  3. Cynthia îl însoțește uneori pe Richard pentru a premia funcții și evenimente de covor roșu.
  4. În prezent, lucrează ca soție.
  5. De asemenea, este o mamă devotată fiului ei.

Citește și: Meg Mathews (fosta soție Noel Gallagher) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found