Avan Jogia (Actor) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Date despre carieră

Avan Jogia este un cunoscut actor, cântăreț și activist canadian. A crescut pentru rolurile sale de televiziune Beck Oliver, Twisted, Roman Mercer din serialul de acțiune paranormal Syfy Ghost Wars și Ulysses Zane în comedia Starz Now Apocalypse. Mai mult, contul său @ avan.jogia are aproximativ 887.000 de adepți, dar există ceva diferit în contul său. Spre deosebire de majoritatea vedetelor care se postează făcând provocări și farse precum Jason Derulo sau dansuri TikTok precum Miley Cyrus, videoclipurile lui Avan sunt puțin mai puțin puse împreună. Plin de tendințe amuzante TikTok și umor negru, TikTok-ul lui Avan Jogia se aliniază cu o altă parte a TikTok. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera și multe altele despre Avan Jogia!

Avan Jogia Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Avan Jogia? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi căprui închis și păr negru. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 8 SUA.

Avan Jogia Age

Câți ani are Avan Jogia? Ziua lui de naștere cade pe 9 februarie 1992. În prezent, are 28 de ani. Semnul său zodiacal este Vărsător. S-a născut în Vancouver, Canada. El deține naționalitatea canadiană și aparține etniei mixte.

Avan Jogia Bio & Family

Numele complet al lui Avan Jogia este Avan Tudor Jogia. Tatăl său este indian gujarati, iar mama lui este de origine engleză, germană și galeză. Jogia se descrie pe sine însuși drept „spiritual”, după ce a petrecut luni de zile ca budist și are rădăcini în hinduism. Are și frați. El este, de asemenea, fratele mai mic al lui Ketan, un producător de muzică din Londra. În afară de engleză, Jogia vorbește unele gujarati și franceză. Jogia a fost student la Școala Gimnazială Killarney.

Citește și: Brady Noon (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Avan JogiaWiki / Bio
Nume realAvan Tudor Jogia
PoreclăAvan Jogia
Faimos caActor, Social Media Star
Vârstă28 de ani
Zi de nastere9 februarie 1992
Locul naşteriiVancouver, Canada
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitatecanadian
EtnieAmestecat
Religiehinduism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 42-29-38 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului8 (SUA)
IubitaCleopatra Coleman
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,5 milioane USD (USD)

Avan Jogia Girlfriend

Cine este iubita lui Avan Jogia? El este legat romantic de Cleopatra Coleman în 2017. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, el și Zoey Deutch au avut o relație de lungă durată din 2011 până în 2016.

Citește și: Will Brittain (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte

Avan Jogia Net Worth

Care este valoarea netă a lui Avan Jogia? Actoria este principala sa sursă de venit. Până la vârsta de 17 ani, când a plecat să continue actoria cu normă întreagă, câștigând deja o serie de mici credite de televiziune. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,5 milioane USD (USD).

Avan Jogia Career

Avan Jogia l-a citat pe actorul britanic Tim Curry drept una dintre primele sale inspirații de actorie. Primul său rol a venit în 2006, când l-a interpretat pe Danny Araujo - fratele mai mic al unei femei transgender. El a câștigat primul său rol de televiziune remarcabil în trei episoade din The CW’s Aliens in America.

Fapte Avan Jogia

  1. Avan Jogia a avut un rol recurent în serialul de televiziune Caprica.
  2. În 2014, Jogia a fost distribuit în miniseria Spike TV, Tut, alături de actorul englez Sir Ben Kingsley.
  3. Este un îndrăgostit pasionat de tatuaje și are o serie de tatuaje; unul pe piept, picior, partea superioară a piciorului, umărul, spatele și brațul inferior.
  4. În 2011, a cofondat organizația online PSA Straight But Not Narrow.
  5. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: Cody Fern (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Naționalitate: 10 fapte despre el


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found