Asher Angel (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Cine este Asher Angel? Este un actor american. În 2008, a lansat cariera cu filmul Jolene, cu Jessica Chastain în rol principal. Este cunoscut mai ales pentru rolul său de Jonah Beck în serialul Disney Channel din 2017, Andi Mack. În 2019, Angel a interpretat-o ​​pe Billy Batson în filmul DC Extended Universe Shazam! Reglați biografia și aflați mai multe despre Asher Angel’s Wiki, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele despre el!

Asher Angel Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Asher Angel? El se află la o înălțime de 5 ft 10 in sau 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi alune și are părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 8 SUA.

Asher Angel Bio, Age & Family

Câți ani are Asher Angel? Ziua lui de naștere cade pe 6 septembrie 2002. În prezent, are 18 ani. Semnul său zodiacal este Fecioara. S-a născut în Paradise Valley, AZ. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Părinții lui sunt Jody și Coco Angel, iar el este cel mai mare dintre cei trei frați, cu un frate și o soră. El este evreu. În ceea ce privește calificările educaționale, el este bine educat.

Asher AngelWiki / Bio
Nume realAsher Dov Angel
PoreclăAsher
Faimos caActor TV
Vârstă18 ani
Zi de nastere6 septembrie 2002
Locul naşteriiParadise Valley, AZ
ReligieEvreiască
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 1,78 m (5 ft 10 in)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului8 (SUA)
IubitaAnnie LeBlanc
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 2 milioane USD (USD)

Asher Angel Prietena

Cine este iubita lui Asher Angel? S-a întâlnit cu Annie LeBlanc din 2019 până în mai 2020. În prezent este singur. Cântă și cântă la chitară. Acum este foarte concentrat pe cariera sa.

Asher Angel Career & Net Worth

Care este valoarea netă a lui Asher Angel? Când avea 5 ani, Angel a apărut în filmul din 2008 Jolene. A fost distribuit alături de Sofia Wylie în filmul Andi Mack al Disney. A activat în teatru, interpretând în mai mult de 10 producții realizate de Teatrul Desert Stages. A fost invitat la emisiunile Criminal Minds: Beyond Borders și Nicky, Ricky, Dicky & Dawn. Are milioane de adepți pe contul său asherangel TikTok. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Asher Angel

  1. Wiki și Bio: Mama lui și-a ținut promisiunea, iar Angel a călătorit la Los Angeles unde, la vârsta de 12 ani.
  2. A făcut o audiție și a câștigat rolul lui Jonah Beck în serialul de televiziune Disney Channel Andi Mack.
  3. Toată familia sa s-a mutat în Utah pentru a găzdui filmări pentru serial.
  4. Toată familia sa s-a mutat în Utah pentru a găzdui filmări pentru serial.
  5. El este foarte activ pe platformele de socializare și are un fan imens urmărind acolo.
  6. La vârsta de 7 ani, Teatrul Desert Stages a susținut audiții pentru musicalul Oliver! și, cu permisiunea părinților săi, Angel a audiat și a câștigat un rol în producție.

Citește și: Cameron Boyce Wiki, Bio, Cauza morții, înălțimea, greutatea, valoarea netă: 10 fapte despre el