AlexiaRaye (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

AlexiaRaye este un jucător american de social media, cel mai bine cunoscut pentru că este membru al popularului canal YouTube GLAMSS. A depășit peste 380.000 de adepți pe canalul ei AlexiaRaye Twitch. De asemenea, a fost populară pe Vine înainte ca aplicația să fie închisă. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre ea.

AlexiaRaye Înălțime și greutate

Cât de înaltă este AlexiaRaye? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și păr negru.

Măsurători AlexiaRaye

Care sunt măsurătorile corporale ale lui AlexiaRaye? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

AlexiaRaye Age

Câți ani are AlexiaRaye? Ziua ei de naștere cade pe 8 august 1995. Are 25 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Huntsville, AL. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

AlexiaRaye-age

Citește și: Maya Higa (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Iubitul AlexiaRaye

Cine este iubitul lui AlexiaRaye? Ea este singură. Nu se cunosc prea multe informații despre viața ei romantică.

AlexiaRaye Wiki

AlexiaRayeWiki / Bio
Nume realAlexia Raye
PoreclăAlexiaRaye
Faimos caTwitch Star,

Social Media Star

Vârstă25 de ani
Zi de nastere8 august 1995
Locul naşteriiHuntsville, AL
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

AlexiaRaye Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui AlexiaRaye? Este cunoscută mai ales pentru fluxurile sale live de pe „Twitch” și pentru apariția sa online. Canalul ei personal de YouTube are peste 120.000 de abonați. A terminat cu peste 450.000 de adepți pe Vine. Ea prezintă o raritate de stăpânire care a ajutat-o ​​să câștige proeminență în scenariul de jocuri video online. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

AlexiaRaye-net-worth

Citește și: Zackttg (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Familia AlexiaRaye

Numele tatălui și al mamei lui AlexiaRaye nu sunt cunoscute. Are și frați. A crescut cu un frate pe nume Danner și o soră pe nume Erin. Conform educației sale, a urmat o diplomă de biochimie la Universitatea Alabama din Birmingham.

Fapte AlexiaRaye

  1. AlexiaRaye este acum considerat unul dintre cei mai proeminenți jucători din lume.
  2. Unele dintre postările „Instagram” ale lui Valkyrae au fost sponsorizate de mărci precum „Gardenshark”, „Urban Outfitters” și „Forever 21.”
  3. Îi place să urmărească seriale anime. Seria ei preferată din toate timpurile este „Attack on Titan”. I-au plăcut și serialele anime „Fullmetal Alchemist”, „Kill La Kill, Death Note”, „Sword Art Online” și „Is Wrong to Pick up Girls in a Temniță?'
  4. AlexiaRaye adoră dansul în timpul liber.
  5. De asemenea, ea execută cascadorii care sunt palpitante de urmărit.
  6. Ea este adesea reperată în diverse baruri și saloane, petrecând timp de calitate cu prietenii ei.

Citește și: Foxcomb (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found