Tanya Reynolds (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Tanya Reynolds este o cunoscută actriță engleză. Ea a susținut că va interpreta rolurile sale ca Lily în seria 2019 Netflix Educație sexuală și ca doamnă Elton în filmul din 2020 Emma. Pe lângă aceasta, are un fan imens care urmărește sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Tanya Reynolds.

Tanya Reynolds Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Tanya Reynolds? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Tanya Reynolds? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Tanya Reynolds Age

Câți ani are Tanya Reynolds? Ziua ei de naștere cade pe 4 noiembrie 1991. Are 29 de ani. Ea deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Scorpion. S-a născut în Anglia. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. Reynolds a absolvit în 2015.

Citește și: Portia de Rossi (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Sexualitate, Nuntă, Familie, Valoare netă, Fapte

Tanya Reynolds Wiki

Tanya ReynoldsWiki / Bio
Nume realTanya Reynolds
PoreclăTanya
Faimos caActriţă
Vârstă29 de ani
Zi de nastere4 noiembrie 1991
Locul naşteriiHemel Hempstead,

Hertfordshire, Anglia

Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Tanya Reynolds Boyfriend

Cine este iubitul lui Tanya Reynolds? Este singură și nu a spus nimic despre viața ei romantică. Ea își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor.

Citește și: Samantha Lewes (actriță) Bio, Wiki, vârstă, înălțime, greutate, cauză de moarte, valoare netă, fapte

Tanya Reynolds are o valoare netă

Care este valoarea netă a lui Tanya Reynolds? Ea a fost distribuită pentru a juca în The Revenger: An Unromantic Comedy în 2018. A apărut pentru prima dată pe ecran în mai multe scurtmetraje, inclusiv Civilized People de duoul de comedie britanic In Cahoots. Valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Tanya Reynolds Carieră

Tanya Reynolds a obținut prima ei apariție TV în Delicious, unde a interpretat-o ​​pe Teresa Benelli pentru 12 episoade. A câștigat o bursă finanțată integral pentru a participa la Oxford School of Drama. Reynolds joacă rolul doamnei Elton într-un remake al filmului din 2020 al lui Jane Austen, Emma, ​​alături de Anya Taylor-Joy și Bill Nighy.

Tanya Reynolds Fapte

  1. Tatăl Tanya Reynolds a fost un constructor, iar mama ei a fost un scriitor de semne.
  2. Prima experiență a lui Reynolds în actorie a fost la vârsta de patru ani la nașterea școlii.
  3. Este activă pe platformele de socializare.
  4. Are 600 de adepți K + sub contul ei de Instagram.
  5. Îi place să danseze și să joace.

Citește și: Lea Michele (Actriță) Wiki, Bio, Copil, Înălțime, Greutate, Soț, Fiu, Vârstă, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found