Nicholas Galitzine (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Valoare netă, Prietena, Carieră, Fapte

Nicholas Galitzine este un actor englez care a devenit faimos pentru rolurile sale din filmele High Strung (2016) și Handsome Devil (2016). În 2019, a început să joace în Camerele Netflix. În afară de aceasta, el este destul de popular pe platformele de socializare. Are un fan decent de 255 K +, începând cu august 2020. Reglați biografia și aflați mai multe despre înălțimea, greutatea, vârsta, cariera, valoarea netă, familia, cariera, prietena și multe alte fapte despre el.

Nicholas Galitzine Înălțime și greutate

Cât de înalt este Nicholas Galitzine? El se află pe o înălțime de 6 ft înălțime sau 1,83 m sau 183 cm. El cântărește în jur de 68 kg sau 149 lbs. Măsurătorile corpului său sunt de 44-30-37 inch. El este și gimnast. Are părul castaniu închis și are ochi căprui. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Nicholas GalitzineWiki / Bio
Nume realNicholas Galitzine
PoreclăNicolae
Faimos caActor
Vârstă25 de ani
Zi de nastere29 septembrie 1994
Locul naşteriiLondra, Anglia
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Înălţime6 ft (1,83 m)
Greutate68 Kg (149 lbs)
Statistici ale corpului44-30-37 țoli
Dimensiunea bicepsului22 inci
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 5 milioane de dolari

Nicholas Galitzine Bio, Age & Family

Ziua ei de naștere este pe 29 septembrie 1994. Vârsta lui are 25 de ani. El deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute în domeniul public. Tatăl său este antreprenor. Mama lui era de mamă greco-americană. S-a născut și a crescut la Londra, Anglia. În prezent, el locuiește în Hammersmith, Londra, Anglia. Are și frați. Are o soră pe nume Lexi Galitzine. În ceea ce privește calificările educaționale, el este bine educat.

Nicholas Galitzine Carieră și valoare netă

Cronologia carierei: În 2014, și-a lansat cariera cu primul său rol în filmul The Beat Beneath My Feet. El a apărut într-un episod al seriei TV Legends, în 2015 și apoi în drama americană High Strung, în 2016. Ulterior, a văzut în drama misterioasă din Noua Zeelandă The Changeover, în 2017. De asemenea, a fost nominalizat la cinci premii la al 15-lea premiu irlandez de film și televiziune. Foarte recent, a fost distribuit pentru primul său rol TV major în seria de dramă de groază Netflix Chambers. În 2019, a jucat și în filmul dramatic Share. Mai mult, potrivit unor surse, s-a raportat că s-a alăturat distribuției The Craft.

Citește și: Stella Ritter (Transgender) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Sex, Iubit, Valoare netă, Fapte

Cât costă valoarea netă a lui Nicholas Galitzine? Actoria este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 5 milioane de dolari.

Fapte despre Nicholas Galitzine

  • Prietena și soția: Începând cu 2020, este necăsătorit și probabil singur. El nu menționează nimic despre romantismul său până în prezent. Istoria sa de întâlniri anterioare nu este, de asemenea, cunoscută.
  • El este activ pe platformele de socializare.
  • Încă din copilărie, a fost foarte pasionat de jocul de fotbal.
  • A fost antrenat ca jucător de rugby și și-a arătat dragostea pentru fotbal.
  • De asemenea, a participat la competiții de atletism la nivel județean.
  • La 10 ani a cântat în cor.
  • După liceu, a urmat cursurile Dulwich College din Londra.
  • Mai târziu, a mers la o companie de teatru pentru tineret la Pleasance din Islington pentru a-și urmări pasiunea înfloritoare pentru actorie.
  • Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  • El a apărut și pe coperta multor reviste de renume precum Vogue.

Citește și: Benjamin Keough Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Carieră, Familie, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found