Madi Monroe (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Madi Monroe este o vedetă americană pe internet și TikTok care a câștigat milioane de adepți sub conturile sale de platforme de socializare. De atunci, a reușit și ea să-și cimenteze popularitatea prin apariția în scurtmetraje precum My Two Left Feet și Revenge! S-a născut în orașul Statelor Unite în 2004. La fiecare 27 ianuarie, își suflă lumânarea de ziua de naștere și îmbrățișează semnul zodiacal al Vărsătorului. Madi deține naționalitatea americană și fundalul etnic alb. Este fiica lui Matt Williams și Erika Monroe Williams. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Madi Monroe.

Madi Monroe Age

Câți ani are Madi Monroe? Ziua ei de naștere cade pe 27 ianuarie 2004. Are 16 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui său este Matt Williams, iar mama, Erika Monroe Williams. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Madi Monroe Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Madi Monroe? Ea stă pe o înălțime de 5 picioare și 7 cm înălțime. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Madi Monroe? Măsurătorile corpului ei sunt de 32-24-35 inci. Poartă un sutien de mărimea 30 B. Are o pereche de ochi alune și are culoarea părului blond. Este și o ciudată de fitness. Are o figură corporală superbă și o personalitate fermecătoare. Îi place să facă yoga, drumeții și cardio. Poartă un pantof de mărimea 6 UK.

Madi-Monroe-cu-iubitul ei

Valoarea netă a lui Madi Monroe

Cât costă valoarea netă a lui Madi Monroe? Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 1 milion USD. Sursa ei principală de venit este cariera de actorie. De fapt, ea câștigă între 309,75 $ - 516,25 $ pe postare pe Instagram. De asemenea, câștigă o sumă decentă de la agenții de publicitate și sponsori.

Madi Monroe Wiki / Bio

Wiki / Bio
Nume realMadi Monroe
PoreclăMadi
Născut27 ianuarie 2004
Vârstă16 ani (începând cu 2020)
ProfesieTikToker
Cunoscut pentruTIC-tac
Locul naşteriiStatele Unite ale Americii
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenFemeie
Etniealb
HoroscopVărsător
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimeÎn picioare - 5'7 "
Greutate55 Kg

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

32-24-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului30 B
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Familie
PărinţiTatăl: Matt Williams

Mama: Erika Monroe Williams

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Iubit / ÎntâlnireChristopher Romero
Soț / SoțieNici unul
CopiiN / A
Calificare
EducaţieLiceu
Sursa de venit
Valoarea netăAproximativ 1 milion USD (începând cu 2020)
Contacte online
Link-uri de socializareInstagram, TikTok
Madi-Monroe-cu-iubitul-ei-Christopher-Romero

Citește și: Khia Lopez (Model) Bio, Vârstă, Carieră, Înălțime, Profil, Iubit, Date despre viață

Prietenul lui Madi Monroe

Cine este iubitul lui Madi Monroe? Este în relație cu iubitul ei Christopher Romero. Ea se bucură de o relație deschisă cu iubitul ei, Christopher Romero, un coleg de vedete din rețelele sociale. Cuplul se întâlnește din 2019. Tânărul cuplu este adesea văzut în contul lor de socializare. Cuplul pare foarte fericit, plecând într-o vacanță împreună în Bahamas, alături de colegii TikTok, Anthony Reeves și Avani Gregg. Ea și-a făcut vloguri de vacanță pe rafinata plajă din Bahamas. Unul dintre vlogurile sale din Bahamas se mândrește cu aproape un milion de vizualizări pe Youtube.

Familia Madi Monroe

Madi Monroe este fiica de cinci ori MLB All-Star Third Baseman, Matt Williams. Preferă să-și folosească numele de familie - Monroe, de la mama ei. Are două mame vitrege în Tracie Williams și actrița Michelle Johnson. Are trei frați vitregi mai mari. Conform educației sale, ea este bine educată.

Fapte Madi

Citește și: Caleb Finn (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Cariera Madi Monroe

Madi și-a început cariera ca vedetă în rețelele sociale. În 2017, a început să capteze atenția prin apariția în scurtmetrajul numit Revenge! În 2018, a primit un alt rol pentru scurtmetrajul meu, Două picioare stângi, dar a câștigat recunoașterea deplină și a început să-și împărtășească filme de dans precum Hip Hop și Balet pe contul ei TikTok.

A câștigat peste 4,5 milioane de adepți și peste 131,6 milioane de aprecieri pe contul ei TikTok. Ea a câștigat peste 3,2 milioane de vizualizări când a dansat cu prietena ei pe o plajă cu piesa The Box - Roddy Ricch, care a fost titlată înapoi de OMG la prima sală.

Madi-Monroe-Starsgab

Citește și: Lauren Summer (Instagram Star) Bio, Măsurarea corpului, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Profilul, Valoarea netă, Familia, Iubitul, Fapte

Fapte Madi Monroe

  1. Madi Monroe este administrat de Eris Talent Agency și The Green Room Management. Anterior, ea a fost administrată de DTG Management.
  2. Este o artistă cu mai multe fațete care și-a stabilit cariera ca vedetă socială la o vârstă fragedă.
  3. În prezent, trăiește o viață fastuoasă și fericită.
  4. Are un fan imens care urmărește platformele sale de socializare.
  5. Ea și-a făcut drum prin toate și este strălucitoare de faimă.
  6. Madi face ceea ce face cel mai bine, adică să danseze!
  7. Ea cântă la mai multe spectacole pentru fundații care susțin diverse cauze.
  8. Are un canal YouTube unde postează vloguri și provocări.
  9. A fost agilă și atletică încă de la o vârstă fragedă.
  10. Îi place să înoate și a câștigat și câteva curse.

Citește și: Nick Bencivengo (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found