Whitney Scott Mathers (Eminem Daughter) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Fapte

Whitney Scott Mathers este fiica adoptivă a lui Eminem și a fostei sale soții Kimberly. Pe de altă parte, Eminem este o personalitate arogantă ale cărei opere aclamate sunt recunoscute pe scară largă pentru că au rupt barierele rasiale pentru acceptarea rapperilor albi în muzica populară. În timp ce o mare parte a muncii sale transgresive de la începutul anilor 2000 l-a făcut extrem de controversat, el a devenit o figură de frunte pentru reprezentarea subclasei americane și a reflectat angoasa mileniilor. A fost influent pentru mulți artiști de diferite genuri și este citat drept unul dintre cei mai mari rapperi din toate timpurile. Reglați biografia!

Whitney Scott Mathers Vârstă, înălțime și greutate

Vârsta lui Whitney Scott Mathers are 18 ani. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare 2 inci. Cântărește în jur de 53 kg sau 117 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-25-36 inch. Poartă o sutienă de mărimea 32 B. A lăudat și pentru silueta ei uimitoare. Corpul ei este cel mai mare atu al ei. Se menține în formă, făcând exerciții regulate. Culoarea ochilor ei este maro închis și are părul blond. Ea este și o ciudată de fitness și își menține silueta și părul, mâncând legume verzi și sănătoase în regimul zilnic de dietă.

Whitney Scott Mathers Boyfriend

Whitney Scott Mathers este în prezent singură și nu se întâlnește cu nimeni. Nu are un prieten acum. Copilul rapperului Eminem s-a născut la 16 aprilie 2002 în Missouri, SUA. În aceste momente, ea este foarte concentrată în carieră, mai degrabă decât orice fel de iubit și relație.

Familia Whitney Scott Mathers

Eminem a avut o viață personală foarte complicată, cu o lungă istorie de abuz de droguri și violență fizică. La mijlocul anilor 90, s-a îndrăgostit de Kimberly Scott și apoi s-au căsătorit în 1999. Cuplul a fost binecuvântat și de fiica lor, Hailie, care s-a născut în 1995, dar nașterea unui copil nu a rezolvat problema personală. probleme pe care le aveau amândoi. Mai târziu, Eminem a cunoscut-o pe Kim înșelându-l cu alți câțiva bărbați, ceea ce a dus la violență fizică, pentru care a fost rezervat de poliție. Apoi, în 2001, Eminem s-a despărțit de soția sa și a divorțat de Kim și chiar a scris câteva melodii despre ea, care nu au mers prea bine cu Kim. Apoi, după ce a divorțat de Eminem, Kim a început o relație de dragoste cu un bărbat pe nume Eric Hatter și a născut-o pe Whitney pe 16 aprilie 2002. Whitney nu și-a întâlnit încă tatăl biologic, care se întâmplă să fie fugit de câțiva ani. În același an, Eminem a adoptat-o ​​în mod legal pe Whitney, deoarece mama ei era o femeie cu probleme și dependentă de droguri. În 2006, Eminem și Kim au intrat din nou într-o relație, dar asta s-a încheiat și cu o notă foarte proastă. Eminem îl iubește pe Whitney la fel de mult ca și pe celelalte fiice ale sale. Într-un interviu, chiar Kim a menționat și a spus că „Eminem a fost un tată excelent pentru toate cele trei fiice ale sale”. Mai mult, Eminem își menționează fiicele frecvent în cântecele sale și foarte aproape de fiecare dintre ele. Chiar și el lucrează mai puțin pentru a petrece mai mult timp cu fiicele sale, deoarece nu vrea să crească așa cum a făcut-o în copilărie.

Whitney Scott Mathers Bio

Whitney Scott Mathers s-a născut la 16 aprilie 2002 în Missouri, SUA. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei caucaziene. Mama ei biologică este fosta soție a lui Eminem, Kimberly Anne Scott și partenerul ei Eric Hartter. Cu toate acestea, domnul Harter implică activități criminale și a intrat în închisoare. Acum, ea locuiește cu Eminem. Are și frați. Are două surori mai mari, Hailie Jade Mathers și Alaina Marie Mathers. În ceea ce privește educația, ea studiază la liceu și, de asemenea, excelează în studii.

Whitney Scott Mathers Wiki

Wiki / Bio
Nume realWhitney Scott Mathers
PoreclăWhitney
Vârstă18 ani
Zi de nastere16 aprilie 2002
ProfesiePersonalitate social media
Renumit pentruFiind fiica adoptivă a lui Eminem
Locul naşteriiMissouri, Statele Unite
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenFemeie
EtnieDescendență albă caucaziană
ZodiacBerbec
Reședința curentăMissouri, SUA
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'2 "

Centimetri: 158 cm

Metri: 1,58 m

GreutateKilograme: 53 Kg

Lire sterline: 117 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept-talie-șold)

34-24-36 inch
Dimensiunea cupei sutienului32 B
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea rochiei3 (SUA)
Mărimea pantofului5 (SUA)
Familie
PărinţiTată: Eric Harter (biologic)

Tată vitreg: Eminem (Rapper)

Mama: Kimberly Anne Scott

FratiiFrate: Nici unul

Sora: Hailie Jade și Alaina Marie Mathers

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Fost iubitNecunoscut
IubituleSingur
Soț / SoțieNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
EducaţieLiceu
UniversitateNecunoscut
ŞcoalăLiceul din Missouri
Favorită
Culoare preferataAlbastru și roz
Bucătăria preferatăItaliană
Destinația preferată de vacanțăEuropa
Hobby-uriCălătorii, fotografie și cumpărături
Bogatie
Valoarea netăN / A
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, Twitter

Whitney Scott Mathers Fapte

  • Wikipedia: În adolescență, Eminem i-a scris scrisori tatălui său, despre care Debbie a declarat că toate s-au întors marcate cu „revenire la expeditor”.
  • Eminem ca un copil fericit, dar „un pic singuratic” care a fost adesea agresat.
  • De fapt, viața sa de acasă era rareori stabilă; s-a luptat frecvent cu mama sa, pe care un asistent social a descris-o ca având o „personalitate foarte suspectă, aproape paranoică”.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found