Maisie Williams (actriță) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Maisie Williams este o actriță engleză și antreprenor pe internet. Ea este bine cunoscută pentru debutul său într-un rol profesionist de actor la vârsta de paisprezece ani, în rolul Arya Stark, un rol principal în serialul de dramă epică fantasy HBO Game of Thrones din 2011 până în 2019. Reglați biografia și explorați mai multe despre Maisie Wikipedia lui Williams, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, valoarea netă și multe altele despre ea.

Maisie Williams Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Maisie Williams? Ea se află la o înălțime de 5 ft 0 înălțime sau 1,55 m sau 155 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi albi frumoși și are părul blond.

Maisie Williams Age

Câți ani are Maisie Williams? Ziua ei de naștere cade pe 15 aprilie 1997. În prezent, are 23 de ani. Ea deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Berbec. S-a născut în Bristol, Anglia.

Maisie WilliamsWiki / Bio
Nume realMargaret Constance Williams
PoreclăMaisie Williams
Faimos caActriță, Social Media Star
Vârstă23 de ani
Zi de nastere15 aprilie 1997
Locul naşteriiBristol, Anglia
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 0 in (1,55 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleReuben Selby
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 13 milioane USD (USD)

Prietenul Maisie Williams

Cine este iubitul lui Maisie Williams? Este în relație cu Reuben Selby. Istoria ei anterioară de întâlniri nu este cunoscută. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Citește și: Sophie Turner (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Valoarea netă a Maisie Williams

Care este valoarea netă a lui Maisie Williams? Williams este ambasador global și activist pentru antrenorul de delfini Ric O’Barry’s Dolphin Project, participând la proteste împotriva vânătorilor de delfini. Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 13 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Maisie Williams

  1. Părinții lui Williams s-au despărțit când avea patru luni.
  2. Are și frați.
  3. Este cea mai mică dintre patru frați.
  4. Williams a fost crescută de mama și tatăl ei vitreg într-o casă de consiliu cu trei dormitoare din satul Clutton, Somerset.
  5. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  6. Williams a primit laude critice și recunoaștere pentru portretizarea lui Arya în spectacolul GOT.
  7. În 2015, a primit distincția Empire Hero Award și premiul Saturn pentru cea mai bună interpretare a unui tânăr actor într-un serial de televiziune.
  8. În 2014, a jucat-o și pe Abbie în filmul de comedie irlandez Gold.

Citește și: Devenity Perkins (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Valoare netă: 15 fapte despre ea


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found