Amirah Dyme (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Amirah Dyme este un model german ‘Instagram’ care a câștigat popularitate pe social media cu videoclipurile sale ‘Vine’. Ea este poreclită „Cake Queen”, care a promovat branduri de modă precum NA-KD, Fashion Nova și Blanco Bay pe popularul său cont auto-intitulat. Amirah a devenit faimoasă peste noapte după ce a postat un videoclip ‘Instagram’ care o arăta declarând veselă că este singură și că este gata să se amestece din nou. Ea a lansat chiar și un formular de cerere pentru a-și găsi potențialul iubit. Amirah și-a încercat mâinile și în actorie. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Amirah Dyme Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Amirah Dyme? Ea se află la o înălțime de 5 ft 3 înălțime sau altfel 1,63 m sau 163 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Amirah Dyme? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-44 inci. Poartă o cană de sutien de 34 BB.

Amirah Dyme Age

Câți ani are Amirah Dyme? Ziua ei de naștere cade pe 14 ianuarie 1995. Are 26 de ani. Ea deține naționalitatea germană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Capricornul. S-a născut în Germania.

Familia Amirah Dyme

Numele tatălui și al mamei lui Amirah Dyme nu sunt cunoscute. Are și frați. Are șapte frați, inclusiv un frate care a fost prezentat pe contul ei de Instagram. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Sukihana (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Date

Amirah Dyme Wiki / Bio

Amirah DymeWiki / Bio
Nume realAmirah Dyme
PoreclăAmirah
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstă26 de ani
Zi de nastere14 ianuarie 1995
Locul naşteriiGermania
Semnul nașteriiCapricornul
NaţionalitateGermania
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 3 in (1,63 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-44 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 BB
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Iubitul Amirah Dyme

Cine este iubitul lui Amirah Dyme? Este singură și concentrată asupra carierei sale. Ea este o vedetă de socializare, cea mai populară pe aplicația de partajare a imaginilor Instagram. De asemenea, ea i-a câștigat peste 3,2 m de adepți pe Instagram. Mai mult, istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut.

Amirah-Dyme-iubit

Citește și: sahlt (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Amirah Dyme Net Worth

Cât costă valoarea netă a Amirah Dyme? Ea a postat pe Instagram pentru prima dată în iunie 2016. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 de dolari (USD).

Fapte Amirah Dyme

  1. Amirah Dyme este o personalitate de social media care și-a găsit faima prin aplicația de partajare a imaginilor video, Instagram.
  2. Imaginile și videoclipurile ei au câștigat peste 3 milioane de adepți pe Instagram.
  3. De asemenea, a început un canal YouTube cu numele propriu.
  4. Cu toate acestea, ea nu este prea activă pe YouTube, deoarece a încărcat doar câteva videoclipuri pe canalul ei.
  5. Nu a încărcat niciun videoclip din decembrie 2019.

Citește și: Nailea Devora (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found