Piersici (muzician) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Iubit, Carieră, Familie, Fapte

Peaches este un cântăreț Punk și producător de muzică electronică care a auto-produs o serie de albume radicale, inclusiv, The Teaches of Peaches, Impeach My Bush și I Feel Cream. A contribuit la coloanele sonore ale unor filme precum Lost in Translation și Mean Girls și seriale de televiziune precum True Blood și The L Word.

Mai mult, unele dintre versurile și spectacolele ei au fost respinse din cauza faptului că sunt potențial ofensatoare. Multe dintre cântecele ei au ca temă identitatea de gen. De exemplu, coperta albumului ei „Fatherfucker” a arătat-o ​​purtând barbă. Costumele ei sunt adesea pline de farmec, futuriste și bizare și reflectă personalitatea ei.

Ea este, de asemenea, remarcată pentru simțul ei stil flamboyant și ciudat, care împinge limitele identității de gen. Piersicile au purtat întotdeauna un personaj admirat de un anumit grup de oameni. Cu toate acestea, ea s-a confruntat în mare parte cu critici pentru că este îndrăzneață și vocală în legătură cu multe subiecte tabu.

Peaches Boyfriend

Încă nu i se dezvăluie nimic despre iubitul ei. În prezent, este foarte concentrată asupra carierei sale.

Familia Piersici

Numele real al lui Peaches este Merrill Beth Nisker, la 11 noiembrie 1966, în Toronto, Ontario. S-a născut într-o familie de evrei. Bunicii ei materni erau imigranți polonezi stabiliți în Canada, în timp ce bunicii ei paterni erau din Ucraina.

În perioada educației, Peaches și-a finalizat școala dintr-o școală evreiască privată. La școală, a fost etichetată drept „clovn de clasă”. Îi plăcea să distreze oamenii, dar oamenii din jurul ei își batjocoreau întotdeauna abilitatea.

Cariera piersicilor

Vorbind despre cariera ei, la începutul anilor 1990, Peaches era membru al trio-ului popular „Mermaid Cafe.” Numele „Peaches” a fost preluat din piesa „Four Women” de Nina Simone. Peaches a finalizat un EP cu șase piese intitulat „Lovertits”, după care s-a mutat la Berlin, Germania. Sexualitatea ei revoltătoare pe ecran a fost întâmpinată cu respingere, iar „Sony” a reziliat contractul după lansarea videoclipului ei de mare buget pentru piesa „Set It Off.” A apărut în scurtmetrajul „Hideous Man”, în 2002.

Mai mult, ea a apărut în documentarul „Clash of Cultures”, în 2004. În 2006, Peaches a făcut o campanie publicitară împotriva tăierii focilor, numită „Blana este moartă”. În 2007, ea a făcut o campanie publicitară tipărită pentru ceasurile „Vestal”, care a fost prezentată în revista „The Fader”. În același an, a primit o nominalizare la „GLAAD Media” pentru „Impeach My Bush”.

Ea a lansat al cincilea album, „I Feel Cream”, în Europa și America de Nord, în 2009. A primit premiul „Artist electronic al anului” la cea de-a zecea ediție, în 2010. „Independent Music Awards”. Apoi, în 2015 , Peaches a lansat al șaselea album de studio, „RUB”. În mai 2016, Peaches a interpretat „Bodyline” într-un episod din al patrulea sezon al serialului de televiziune canadian „Orphan Black.” La 29 aprilie 2017, ea a interpretat „Boys Wanna Be Her” la Cina „Not the White House Correspondents”. '

Peaches Net Worth

Valoarea netă a piersicilor este estimată la aproximativ 6 milioane de dolari SUA. Sursa ei principală de venit este cariera de cântăreț. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare și 7 cm înălțime.

Piersici Wiki

Wiki / Bio
Nume realMerrill Nisker
PoreclăPiersici
Vârstă51 de ani
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

11 noiembrie 1968
ProfesieCântăreaţă
Renumit pentruPunk Singer
Locul naşteriiToronto, Canada
Naţionalitatecanadian
SexualitateDrept
ReligieEvreiască
GenFemeie
Etniealb
Semnul nașteriiScorpionul
Reședința curentăSaint John, Canada
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'7 "

Centimetri: 168 cm

Metri: 1,68 m

GreutateKilograme: 55 Kg

Lire sterline: 121 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

34-28-37 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 B
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea rochiei3 (SUA)
Mărimea pantofului6 (SUA)
Tatuaje?N / A
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 6 milioane USD
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FrateFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Iubitul actualSingur
Fost iubitNecunoscut
Soț / SoțieNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
EducaţieAbsolvent
UniversitateNecunoscut
ŞcoalăLiceul local
Favorită
Culoare preferataAlb și roz
Actor favoritWill Smith
Bucătăria preferatăBucătărie continentală
Brandul preferatLouis Vuitton, Gucci
Vacanță preferată

Destinaţie

Elveţia
Hobby-uriDans și cumpărături
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram

Varsta piersicilor

Peaches are 53 de ani și s-a născut Merrill Nisker în 1966 în Toronto, Ontario, a urmat o școală evreiască privată. Nisker era un clovn de clasă, care „nu era deosebit de inteligent. M-a interesat chestii de performanță creativă, dar asta s-a dovedit a fi dificil pentru mine, pentru că totul era atât de structurat ”.

Date despre piersici

  • Înainte de carieră: Înainte de a-și începe cariera muzicală ca membru al grupului popular Mermaid Cafe, a predat teatru și muzică la Associated Hebrew Schools din Toronto.
  • Al treilea album, cu titlul explicit, a ajuns la numărul trei în topul muzicii de dans din Marea Britanie și a câștigat o nominalizare la premiul GLAAD Media Award din 2004.
  • Ea a câștigat un premiu independent de muzică 2010 pentru artistul electronic al anului.
  • Asociat cu: A contribuit la albumul Bionic al cântăreței pop Christina Aguilera din 2010.
  • Greutate: Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs.
  • ‘RUB’ a fost produs de Vice Cooler în garajul din Los Angeles deținut de Peaches.
  • „Peaches Does Herself” este un film muzical / concert semi-biografic care conține o grămadă de piese ale trupei „Sweet Machine”.

Citește și: August Alsina (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Prietena, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte