Lori Loughlin (Actriță) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Scandal, Familie, Soț, Fiice, Fapte

Cine este Lori Loughlin? Este o actriță și producătoare americană. Ea a susținut calitatea de star pentru rolul lui Rebecca Donaldson în sitcom-ul ABC Full House și reînvierea Netflix, Fuller House. A jucat și Ava Gregory pe Summerland. Loughlin și soțul ei, Mossimo Giannulli, au fost arestați în legătură cu un presupus scandal de înșelăciune la examenul de admitere la facultate la nivel național, pe 12 martie 2019. Reglați biografia și aflați mai multe despre Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Net Net, Scandal al lui Lori Loughlin. Familia, soțul, fiicele și multe altele despre ea.

Colegiul Lori Loughlin Scandal de luare de mită

Mai mult, conform plângerii penale împotriva lor, actrița și soțul ei au fost acuzați că au plătit 500.000 de dolari către Rick Singer și Key World Foundation. Începând cu 21 august 2020, a primit vineri o pedeapsă federală de închisoare de două luni pentru rolul său în scandalul de înșelăciune al admiterilor la colegiu. De asemenea, ea va plăti o amendă de 150.000 de dolari și va servi 150 de ore de servicii comunitare.

Lori Loughlin Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Lori Loughlin? El stă pe o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau altfel 1,68 m sau 168 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Este și o ciudată de fitness. Statisticile / măsurătorile sale sunt de 34-25-37 inch. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Lori LoughlinWiki / Bio
Nume realLori Anne Loughlin
PoreclăLori
Faimos caActriţă
Vârstă56 de ani
Zi de nastere28 iulie 1964
Locul naşteriiNew York, NY
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in
Greutateaproximativ 55 kg (121 lbs)
Statisticile figuriiaprox 34-25-37 inch
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro deschis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului7 (SUA)
CopiiIsabella Rose și Olivia Jade
Soț / SoțieMossimo Giannulli
Valoarea netăAproximativ 5 milioane USD (USD)

Lori Loughlin Soț și fiice

Este căsătorită de două ori. În prezent, ea și-a legat al doilea soț, Mossimo Giannulli, creatorul popularei linii de îmbrăcăminte Mossimo, în 1997. Cuplul este binecuvântat și cu două fiice pe nume Isabella Rose și Olivia Jade. Mai mult, cuplul a fost acuzat în 2019. Cuplul a acuzat programe de luare de mită, pe lângă acuzații de conspirație de spălare a banilor, conspirație pentru comiterea fraudei de corespondență și servicii bancare și servicii oneste de corespondență și fraudă bancară.

Lori Loughlin Bio, Age & Family

Câți ani are Lori Loughlin? Ziua ei de naștere cade pe 28 iulie 1964 în New York City, NY. În prezent, are 56 de ani. S-a mutat la Hauppauge, New York, pe Long Island când avea un an. Are și frați. Are un frate mai mic, Roy, și este de origine irlandeză. Numele mamei ei este Lorellee și tatăl numit, Joseph Roy Loughlin. În ceea ce privește calificările educaționale, Loughlin a urmat școala primară Oaks School No. 3 din Oceanside, New York. Ulterior, a absolvit liceul Hauppauge.

Lori Loughlin Carieră și valoare netă

Cât costă valoarea netă a lui Lori Loughlin? La o vârstă foarte fragedă de 12 ani, ea și-a lansat cariera de model. A apărut în multe reclame naționale tipărite în timp ce frecventa liceul Hauppauge din New York. A jucat împreună ca Debbie Wilson pe Beverly Hills, 90210 și a jucat-o pe Patty într-un celebru episod din Seinfeld intitulat „The Serenity Now”. A jucat împreună cu Mary-Kate și Ashley Olsen la Full House. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la peste 5 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Lori Loughlin

  1. La 15 ani, a fost distribuită în telenovela ABC The Edge of Night.
  2. Ea este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care îi urmărește contul Instagram.
  3. Loughlin este catolic.
  4. S-a căsătorit cu bancherul de investiții Michael R. Burns în 1989 și a divorțat în 1996.
  5. Este foarte apropiată de familia ei, în special de mama ei, „Mama mea avea o prietenă care mergea în Manhattan pentru a se întâlni cu o agenție de modelare. Își lua fiicele adolescente și a întrebat-o pe mama dacă vreau să merg împreună. Mama mea m-a lăsat fără tragere de inimă, dar nu cred că a crezut vreodată că va veni ceva din asta. Și am intrat și mi-au dat un contract și mi-au spus „Te vom lua”.

Citește și: Megan Fox (actriță) Bio, Wiki, vârstă, soț, copii, valoare netă, carieră, familie, fapte

În concluzie

Ea este o vedetă uimitoare americană care a condamnat în prezent pentru 2 luni de închisoare, începând cu 21 august 2020. Motivul din spatele acuzațiilor sale este „scandalul de luare de mită din anul 2019 la facultate”. Loughlin și soțul ei Giannulli s-au numărat printre 50 de persoane acuzate de FBI și Procuratura SUA pentru infracțiuni legate de fraudă și luare de mită pe 12 martie 2019, într-un scandal la nivel național la examenul de admitere la facultate.

Citește și: Sofia Carson (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found