Brittanya Razavi (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Afaceri, Întâlniri, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Brittanya Razavi este o personalitate și un model american de televiziune de realitate. A apărut în emisiuni precum Rock of Love, Charm School și I Love Money. Este un iubitor de animale de companie avid. Are mai multe piercinguri și tatuaje peste tot pe partea corpului. Ea a arătat coperțile multor reviste precum Savage Tattoo, Rebel Ink și Obscene Magazine. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, relația, întâlnirea, iubitul, măsurătorile corporale, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Brittanya Razavi Bio, vârstă și familie

Câți ani are Brittanya Razavi? S-a născut pe 7 iulie 1985 în Oxnard, CA. Are 35 de ani. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute în domeniul public. Mai mult, este foarte apropiată de mama ei. Are și frați. Are o soră mai mare pe nume Tiffany O'Campo. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Brittanya Razavi Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Brittanya Razavi? De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei. Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Brittanya Razavi Măsurători

Care sunt măsurătorile corporale ale Brittanya Razavi? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt 36-27-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Brittanya Razavi Afaceri, întâlniri și iubit

Cine este iubitul lui Brittanya Razavi? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Citește și: Julianne Kissinger (model Instagram) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Brittanya RazaviWiki / Bio
Nume realBrittanya Razavi
PoreclăBrittanya
Faimos caReality Star, Social Media Star
Vârstă35 de ani
Zi de nastere7 iulie 1985
Locul naşteriiOxnard, CA
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-27-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 500.000 $ (USD)

Brittanya Razavi Net Worth

Care este valoarea netă a Brittanya Razavi? Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. La fel ca în 2021, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 500.000 USD (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi. Ea și-a arătat în mod regulat curbele ucigașe în timp ce servea niște priviri aburitoare pentru cameră. În prezent, are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.

Citește și: Kristine Froseth (Model) Bio, Înălțime, Greutate, Afaceri, Întâlniri, Măsurători, Valoare netă, Carieră, Fapte

Brittanya Razavi Carieră

Brittanya Razavi este un model american, fashionistă și antrenor de fitness. Prin muncă și consistență, ea a reușit să rămână favorita majorității în industrie. Brittanya a câștigat o popularitate imensă și o bază largă de fani în întreaga lume, cu peste 5,6 milioane de adepți devotați pe Instagram până în prezent.

Citește și: Paris Roxanne (Model) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Brittanya Razavi Fapte

  1. S-a născut în Oxnard, California și a jucat softball în creștere.
  2. Este obsedată de încărcarea de imagini sub contul ei de Instagram.
  3. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
  4. S-a alăturat Instagramului pentru divertisment ulterior, a devenit brusc virală.
  5. Este coproprietarul magazinului online de succes 187 Avenue.
  6. Din când în când, ea mergea pe populara platformă de socializare pentru a posta o serie de instantanee ale sale îmbrăcate într-un bikini îndrăgostit din bomboane.
  7. Ea își etala în mod regulat curbele semnăturii.
  8. Are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  9. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  10. Brittanya Razavi nu are rușine în jocul ei de pe Instagram.
  11. Modelul a făcut furori pe rețelele de socializare și în viața ei de zi cu zi.
  12. Fanii ei păreau să îndrăgească fiecare secundă din videoclipul super bikini.

Citește și: Bianca Kmiec (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Iubit, Etnie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found