Sharina Hudson (Kevin Hunter Affair) Bio, Wiki, bebeluș, vârstă, iubit, înălțime, greutate, valoare netă, fapte

Sharina Hudson (născută în 1986) este o cunoscută terapeut american de masaj cu sediul în New York City, New York. Este mai cunoscută ca amanta soțului lui Wendy Williams, Kevin Hunter. În plus, Wendy este o populară gazdă de televiziune americană, actriță, autor și designer de modă. Este populară pentru spectacolul ei ‘The Wendy Williams Show’. În plus, Kevin este producător de televiziune și producător executiv al emisiunii populare a lui Williams. În 1997, Kevin Hunter și Williams și-au legat nodul. De fapt, cuplul a binecuvântat și cu un fiu pe nume Kevin Hunter Jr. S-a născut pe 18 august 2000. Partenerul de dragoste s-a confruntat cu multe dificultăți în menținerea relației lor din cauza diverselor acuzații de înșelăciune ale lui Hunter. Într-o serie de interviuri cu un popular canal YouTube, Hunter spune că a început să-l înșele pe Williams din cauza programului ei agitat de lucru și a citat istoria ei cu abuzul de substanțe ca un alt factor care contribuie. A făcut câteva interviuri audio exclusive cu vedeta YouTube, Tasha K, despre căsătoria sa cu afaceri.

Vârstă, înălțime, greutate și măsurători ale corpului

Varsta Sharinei Hudson are 34 de ani. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare și 8 centimetri înălțime. Cântărește în jur de 60 kg sau 132 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-27-36 țoli. Poartă o cupă de sutien de mărimea 33 B. A lăudat și pentru figura ei uimitoare. Corpul ei este cel mai mare atu al ei. Se menține în formă, făcând exerciții regulate. Culoarea ochilor ei este maro închis și mătăsos și păr lung, negru. Ea este și o ciudată de fitness și își menține silueta și părul, mâncând legume verzi și sănătoase în regimul zilnic de dietă.

Afacere și iubit

Sharina Hudson este cineva care a devenit celebru datorită romantismului ei intens cu soțul altei femei. Ea și Kevin Hunter au rămas într-o relație secretă de 10 ani între ei. Potrivit unei surse, cuplul zvonit s-a angajat și cu câțiva ani în urmă. Anul trecut, în septembrie 2017, aventura secretă a lui Kevin cu Sharina a fost dezvăluită atunci când au fotografiat împreună. Hunter a cumpărat, de asemenea, lui Hudson o casă în valoare de 765.000 USD în New Jersey. Recent, poze Sharina Hudson, unde noua iubire a lui Kevin purta un inel de diamant strălucitor pe deget. Nu se știe când a avut loc propunerea, dar mulți oameni presupun că Hunter era încă soțul lui Wendy la acea vreme. Recent, Hudson a văzut și a fotografiat la New York. Înainte de a se întâlni cu noua sa flacără, Kevin a fost cu fosta sa soție Wendy Williams timp de 22 de ani. S-a căsătorit cu gazda populară în 1997, iar fiul lor Kevin Hunter Jr. s-a născut în 2000. Cu toate acestea, la un moment dat, soțul lui Wendy a fost captivat de frumusețea și farmecul Sharinei și a început o aventură secretă cu ea.

Cu toate acestea, Williams l-a apărat râzând recent de zvonurile de infidelitate. De asemenea, ea a negat în mod public zvonurile de divorț. Williams a mai spus că căsătoria ei este perfectă și că nu intenționează să se despartă de soțul ei.

Citește și: Chasten Glezman (Pete Buttigieg Husband) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Valoare netă, Părinți, Carieră, Fapte

În cele din urmă, zvonurile că Sharina ar fi însărcinată au început să circule în mass-media. În 2019, Kevin s-a despărțit în cele din urmă de soția sa Wendy, care a trebuit să-i plătească 250.000 de dolari după divorț.

Sharina Hudson Baby

Copilul lui Sharina și Kevin s-a născut în martie 2019. Potrivit bloggerului Tasha K și informațiilor pe care le-a dezvăluit în fluxul ei live, numele fetiței este Journey.

Valoarea netă

Valoarea netă a acestei doamne este greu de estimat, deoarece stilul ei de viață este mai degrabă privat și nu prezintă bogății. Cu toate acestea, valoarea ei netă aproximativă este de 500.000 de dolari. O mare parte din câștigurile sale provin din meseria ei de terapeut de masaj.

Wiki Sharina Hudson

Wiki / Bio
Nume realSharina Hudson
PoreclăSharina
Vârstă34 de ani
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

1986
ProfesieMaseur
Renumit pentruStăpâna lui Wendy Williams

soțul Kevin Hunter

Locul naşteriiCarolina de Nord, SUA
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenFemeie
EtnieAfro american
ZodiacCancer
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5 '8 "

Centimetri: 175 cm

Metri: 1,75 m

GreutateKilograme: 60 Kg

Lire sterline: 132 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

34-27-36 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 B
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea rochiei3 (SUA)
Mărimea pantofului7 (SUA)
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Fost iubitNecunoscut
IubituleKevin Hunter
Soț / SoțieNici unul
CopiiFiul: Nici unul

Fiica: Călătorie (zvonuri)

Educaţie
EducaţieAbsolvent
UniversitateNecunoscut
ŞcoalăLiceul local
Favorită
Culoare preferataRoz
Mâncare favorităBucătăria mexicană
Destinația preferată de vacanțăGrecia
Hobby-uriAscultând muzică, citind și

vizionarea de filme

Bogatie
Valoarea netăAproximativ 500.000 de dolari SUA
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, Twitter, Facebook (Inactiv)

Citește și: Romeo Lacoste (Artist de tatuaje) Wiki, Vârstă, Bio, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Fapte despre Sharina Hudson

  • Wiki & Bio: Sharina Hudson s-a născut în 1986 în Carolina de Nord, SUA.
  • Ea deține naționalitatea americană.
  • Ea aparține Etnia afro-americană.
  • Are și frați.
  • Sharina nu este activă pe niciun cont de socializare precum Twitter, Instagram și Facebook.
  • De asemenea, ea nu face nicio apariție publică des.
  • Zvonul iubitei lui Kevin Hunter s-a născut în 1986 în Statele Unite ale Americii.
  • Sharina Hudson este o figură destul de controversată datorită întâlnirii cu soțul înșelător al lui Wendy Williams de mulți ani.
  • Oamenii încă dezbat dacă acțiunile ei au fost corecte din punct de vedere moral, dar acum duce o viață în afara reflectoarelor și pare să fie fericită cu iubitul ei de multă vreme.
  • Trebuie să ascundă multe aspecte ale vieții sale pentru a evita o atenție excesivă din partea presei și judecata publică pentru întâlnirea cu un bărbat căsătorit.
  • Nu există niciun cont Instagram sau Facebook Sharina Hudson și nu își postează nicăieri pozele, așa că căutarea pe rețelele sale sociale nu ar da rezultate.
  • Cu toate acestea, sunt disponibile câteva fotografii cu ea, care au fost făcute de paparazzi.
  • În aceste fotografii, putem vedea că este o tânără atrăgătoare, cu simțul stilului.

Citește și: Kishele Shipley (Kawhi Leonard Girlfriend) Bio, Wiki, Baby, Vârstă, Înălțime, Relație, Valoare netă, Fapte

Citește și: Emma Coronel Aispuro (El Chapo Wife) Wiki, Bio, Vârstă, Copii, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found