Mike Sorrentino (Jersey Shore) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Familie, Fapte

Cine este Mike Sorrentino? El este o stea a realității americane cunoscută sub numele de „Situația”, este o fostă stea a realității legată de mușchi pe Jersey Shore a MTV. A ieșit cu o linie de îmbrăcăminte, un DVD de lucru, Devotion Vodka și pantofi Reebok și Zigtech. Aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, cariera, valoarea netă a lui Mike Sorrentino și multe altele despre el.

Mike Sorrentino Înălțime și greutate

Cât de înalt este Mike Sorrentino? El stă pe o înălțime de 5 ft 9 în înălțime sau altfel 1,80 m sau 180 cm. El cântărește în jur de 68 kg sau 149 lbs. Are ochi de culoare brun-închisă și are părul brun deschis. Măsurătorile corpului său sunt de 44-32-37 țoli. El este și un ciudat de fitness.

Mike SorrentinoWiki / Bio
Nume realMike Sorrentino
PoreclăMike
Faimos caActor
Vârstă39 de ani
Zi de nastere4 iulie 1981
Locul naşteriiNew York, NY
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 1,80 m (5 ft 9 in)
Greutateaproximativ 68 Kg (149 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-32-37 țoli
Dimensiunea bicepsului19 inci
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
CopiiN / A
Soț / soțieLauren Pesce
Valoarea netăAproximativ 2 milioane USD (USD)

Mike Sorrentino Biografie, vârstă și familie

Câți ani are Mike Sorrentino? Ziua lui de naștere cade pe 4 iulie 1981. În prezent, are 39 de ani. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. A crescut cu o soră mai mică, Melissa și cu doi frați mai mari, Marc și Maximo.

Valoarea netă a lui Mike Sorrentino

Cât costă valoarea netă a lui Mike Sorrentino? A apărut în numeroase emisiuni târzii în timpul zilei sale, inclusiv a lui Conan O'Brien. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 2 milioane de dolari (USD).

Soția Mike Sorrentino

Cine este actuala iubită a lui Mike Sorrentino? Este căsătorit cu co-starul Lauren Pesce. Căsătoria sa a avut loc în Boot Camp Lauren Pesce. Istoricul său anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Fapte despre Mike Sorrentino

  1. A lucrat ca asistent manager de centru de fitness și model de lenjerie intimă, deși a pretins că este și el stripper.
  2. În 2010, el a strâns 5.000.000 de dolari din avizele sale și din salariul reality TV, cel de-al doilea cel mai mare dintre oricare alt star de realitate, după Kim Kardashian.
  3. El este activ pe platformele de socializare.
  4. Are milioane de adepți sub contul său de Instagram.
  5. El este și un fashionist.

În concluzie

Este o personalitate americană de televiziune. A apărut în toate cele șase sezoane ale reality-show-ului MTV Jersey Shore, din 2009 până în 2012. În septembrie 2019, Sorrentino a finalizat o pedeapsă de opt luni de închisoare legată de condamnarea sa pentru evaziune fiscală, apoi s-a întors în franciză cu Jersey Shore: Family Concediu de odihna.

Citește și: Cory Monteith (Actor) Cauza morții, Înălțimea, Greutatea, Bio, Wiki, Prietena, Familia, Valoarea netă, Cariera, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found