Băiețel Perfect YouTube Boys Group Group Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Familie, Valoare netă, Fapte

Dude Perfect este un grup multinațional american de divertisment sportiv, cu sediul în Frisco, Texas, Statele Unite, care este un canal de fotbalist care prezintă foști jucători de baschet din liceu care au fost și colegi de cameră la Texas A&M. Grupul a câștigat 52 de milioane de abonați uimitori pe canalul lor YouTube. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, soția, valoarea netă, cariera și bărbatul membrului grupului Dude Perfect Boys, mai multe informații despre ei.

Coby Cotton Bio

Coby Cotton este un american Unul dintre cei 5 cofondatori ai extrem de popularului canal YouTube Dude Perfect. Canalul a depășit peste 52 de milioane de abonați până în prezent. Canalul încarcă în mare parte conținut legat de marca sportivă și de divertisment, specializată în fotografii și comedie. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, prietena, cariera, valoarea netă a lui Coby Cotton și multe altele despre el.

Cody Jones

Cody Cotton este un fenomenal Youtuber, vlogger și personalitate social media. Este cel mai bine cunoscut ca membru al unuia dintre cei 5 cofondatori ai canalului de nebunie popular YouTube Dude Perfect. În afară de aceasta, are un fan imens care urmărește contul său de Instagram. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Cory Cotton și multe altele despre el.

Garrett Hilbert Bio

Garrett Hilbert este un fenomenal Youtuber, vlogger și personalitate social media. Este cel mai bine cunoscut ca membru al unuia dintre cei 5 cofondatori ai canalului de nebunie popular YouTube Dude Perfect. Grupul este format din gemenii Cory și Coby Cotton, Garrett Hilbert, Cody Jones și Tyler „Ty” Toney, toți fiind foști colegi de cameră la Universitatea Texas A&M. În afară de aceasta, are un fan imens care urmărește contul său de Instagram. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Garrett Hilbert și multe altele despre el.

Tyler Toney

Este un american Unul dintre cei 5 cofondatori ai extrem de popularului canal YouTube Dude Perfect. Canalul a depășit peste 52 de milioane de abonați până în prezent. Canalul încarcă în mare parte conținut legat de marca sportivă și de divertisment, specializată în fotografii și comedie. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, cariera, valoarea netă a lui Tyler Toney și multe altele despre el.

Cory Cotton

Cory Cotton este un fenomenal Youtuber, vlogger și personalitate social media. Este cel mai bine cunoscut ca membru al unuia dintre cei 5 cofondatori ai canalului de nebunie popular YouTube Dude Perfect. În afară de aceasta, are un fan imens care urmărește contul său de Instagram. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Cory Cotton și multe altele despre el.

Fapte despre Dude Perfect

  • Grupul a pariat pe sandvișuri prin fotografii de baschet în curtea lor, care au fost în cele din urmă înregistrate pe cameră, și a fost lansat în cele din urmă un videoclip cu trucuri la ferma lui Toney, numit „Backyard Stuntmen” (redenumit mai târziu: „Ediția din curte | Primul nostru videoclip!) pe Youtube.
  • De fapt, grupul a primit aprobări și cereri profesionale, care au început cu jucătorul de atunci de la Sacramento Kings, Tyreke Evans, într-un efort de a promova cursa lui Evans pentru Rookie of the Year.
  • Grupul Dude Perfect este, de asemenea, popular pe Instagram și are peste 11 milioane de adepți, începând cu august 2020.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found