Onision (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Carieră, Fapte

Care este numele real al lui Onision? Numele său adevărat este James Jackson. Este un animator american, YouTuber, muzician și autor. El a susținut celebritatea pentru videoclipul său „Sunt o banană”. Are milioane de abonați sub canalul său YouTube. A apărut pe mai multe rețele de televiziune precum MTV, Comedy Central, ABC, Animal Planet și Fox News. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki-ul Onision, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, valoarea netă, cariera și multe altele despre el!

Onision Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Onision?El se află la o înălțime de 5 ft 10 in sau altfel 1,79 m sau 179 cm. El cântărește în jur de 68 kg sau 149 lbs. Are ochi căprui închis și are părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Onision Age

Câți ani are Onision? Ziua ei de naștere cade pe 11 noiembrie 1985. În prezent, are 34 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Scorpion. S-a născut la Washington.

OnisionWiki / Bio
Nume realJames Jackson
PoreclăOnision
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă34 de ani
Zi de nastere11 noiembrie 1985
Locul naşteriiWashington
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 5 ft 10 in (1,79 m)
Greutateaproximativ 68 Kg (149 lbs)
Măsurători ale corpuluiaprox 42-32-38 inch
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului9 (SUA)
IubitaShiloh
Soția / soțiaLaineybot
Valoarea netăAproximativ 5 milioane USD (USD)

Soția Onision

Cine este iubita lui Onision? Este căsătorit cu Laineybot. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, ea s-a întâlnit cu cântăreața pop Shiloh. Istoricul său anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Onision Career & Net Worth

Care este valoarea netă a Onision? Principalul său canal YouTube, „Onision”, prezintă schițe și clipuri satirice. Conținutul său online a atras controverse și critici de la mass-media online și de la spectatori. Mai mult, a primit peste 2 milioane de abonați și peste 330 de milioane de vizionări video. Canalul său secundar „UhOhBro” a primit puțin sub 2 milioane de abonați și peste 370 de milioane de vizionări video. canalul său de vlog „OnisionSpeaks” a primit peste 1,6 milioane de abonați și peste 550 de milioane de vizionări video. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 5 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Onision

  1. În adolescență, Jackson a compus muzică și a lucrat la web și design grafic.
  2. „Banana Song” este cel mai vizionat videoclip al său; din aprilie 2020, a acumulat peste 80 de milioane de vizualizări.
  3. Jackson afirmă că mama sa „a solicitat divorțul după ce a fost clar că tatăl său era un prădător de copii”.
  4. Activitatea aparatului foto și a camerei foto a lui Jackson a primit critici din partea presei online, precum și din partea colegilor creatori de conținut online.
  5. El este foarte activ pe platformele de socializare și are un fan imens urmărind acolo.

Citește și: Yalitza Aparicio (actriță romă) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Iubit, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found