Candice Patton (actriță) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Măsurători, Valoare netă, Fapte

Candice Patton este o cunoscută actriță americană. Ea a susținut rolul celebru pentru rolul ei de Iris West în seria The Flash a The CW și rolul ei recurent în rolul Tori din seria BET The Game. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Candice Patton Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Candice Patton? Frumosul și fenomenalul se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 56 kg sau 127 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Candice Patton Age

Câți ani are Candice Patton? Ziua ei de naștere cade pe 24 iunie 1988. Are 32 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în Jackson, MS. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are un frate pe nume Nicolas. Începând cu educația sa, a urmat Universitatea Metodistă de Sud din Dallas, absolvind un BFA în Teatru.

Citește și: Sofia Pablo (actriță TV) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Candice PattonWiki / Bio
Nume realCandice Kristina Patton
PoreclăCandice Patton
Faimos caActriță, Social Media Star
Vârstă32 de ani
Zi de nastere24 iunie 1988
Locul naşteriiJackson, MS
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 56 Kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Iubitul Candice Patton

Cine este iubitul lui Candice Patton? Ea este singură în aceste momente și nu a dat nicio idee despre viața ei de întâlnire. Cel mai probabil este singură în aceste momente. Accentul principal al lui Candice este cariera de actorie.

Citește și: Kristian Alfonso (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date

Valoarea netă a lui Candice Patton

Care este valoarea netă a lui Candice Patton? Sursa ei principală de venit este cariera de actorie. Avem mult respect și admirație pentru actorii care pot prelua roluri eroice, deoarece fac mai mult decât doar actorie. Ei iau, de asemenea, personalitatea modelelor pentru copii de pretutindeni! Este favorita fanilor de la Arrowverse. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Candice Patton Carieră

Candice Patton a cofondat Shethority. În mai 2004, după primul ei an universitar. În 2008, Patton a avut un rol principal în serialul web The WB Sorority Forever și un rol în filmul independent Commander and Chief. Patton a fost distribuit pentru multe seriale de televiziune, inclusiv telenovela The Bold and the Beautiful.

Fapte despre Candice Patton

  1. Candice Patton câștigă în atât de multe feluri.
  2. În primul rând este frumoasă, în al doilea rând este o mare actriță.
  3. Este activă pe platformele de socializare și are milioane de adepți acolo.
  4. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  5. Prin intermediul contului ei de Instagram, ea își împărtășește propriile povești și experiențe despre gestionarea autoacceptării, homofobiei, hărțuirii sexuale la locul de muncă și așa mai departe.

Citește și: Paris Hilton (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found