Cincinbear (Twitch star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

CinCinBear este o vedetă americană Twitch și o personalitate socială. Ea este un influencer online, un model de lenjerie și un medic aspirant. Are aproximativ 89,5.000 de adepți pe Instagram. Pe lângă aceasta, ea atrage atenția publicului pentru transmisia în direct a francizelor de jocuri World of Warcraft și Minecraft pe canalul ei auto-intitulat. Ea a devenit cea mai vizionată streamer de sex feminin care i-a adus peste 260.000 de abonați într-un interval de timp rapid. Ea a renunțat la concurență de la niște streamere feminine notabile. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia Cincinbear, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Măsurători corporale, Valoare netă, Familie, Carieră și multe altele despre ea.

Cincinbear Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Cincinbear? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-36 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Cincinbear Age

Câți ani are Cincinbear? S-a născut pe 25 decembrie 1992 în Statele Unite. Are 27 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele ei adevărat nu este cunoscut. Semnul ei de naștere este Capricornul. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Pokimane (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

CincinbearWiki / Bio
Nume realCinthya Alicea
PoreclăCincinbear
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă27 de ani
Zi de nastere25 decembrie 1992
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-36 inch
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 500.000 $ (USD)

Iubitul Cincinbear

Cine este iubitul lui Cincinbear? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale.

Citește și: xChocoBars (Twitch Steamer) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Valoarea netă a Cincinbear

Care este valoarea netă a Cincinbear? În prezent, ea are peste 470.000 de adepți. A participat la BlizzCon și TwitchCon ca streamer cu normă întreagă. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 500.000 USD (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi. Mai mult, ea primește o mulțime de critici de-a lungul rețelelor de socializare, o mulțime de oameni au apreciat priveliștea din culise a ceea ce este nevoie pentru a-și conduce afacerea de streaming cu normă întreagă. Mulți spectatori au spus că au câștigat o nouă apreciere pentru ceea ce face Cincinbear.

Fapte Cincinbear

  1. Cincinbear iubește călătoriile și fotografia.
  2. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
  3. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
  4. A devenit o profesionistă în a poza în bikini slabi, a dovedit că poate, de asemenea, să stea în lenjerie roșie la Instagram.
  5. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
  6. Ea este singură în aceste momente.
  7. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  8. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
  9. De asemenea, este activă pe Instagram.
  10. Postează printre noi și videoclipuri de chat.

Citește și: Berry0314 (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte