Uchemba (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Uchemba este un cunoscut model nigerian și celebritate pe internet. Tânăra tânără a devenit populară după ce a postat un șir de selfie-uri pe Instagram. Contul ei de Instagram are peste 6 milioane de adepți, făcându-i astfel una dintre cele mai populare modele din Nigeria. După ce a devenit o senzație de socializare la o vârstă fragedă, Uchemba a avut un impact uriaș ca model de lenjerie, făcând fotografii pe tot globul și apărând în mai multe reviste de ultimă generație. A atras atenția grupului de publicitate american prin imaginile sale de pe Instagram înainte de a începe să lucreze pentru ei. Uchemba visase întotdeauna să devină un model de top, deoarece îi plăcea să facă poze în fața camerei încă din copilărie. Nu s-a așteptat niciodată să-și poată începe cariera de model! Dar familia și prietenii ei au încurajat-o să-și urmeze pasiunea, indiferent de ce. Astăzi, Uchemba este una dintre supermodelele de top din lumea modelelor din Nigeria și poate fi văzută peste tot pe internet. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Uchemba.

Vârsta Uchemba

Câți ani are Uchemba? Ziua ei de naștere cade pe 29 martie 1997. Are 23 de ani. Ea deține naționalitatea nigeriană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Berbec. S-a născut în Nigeria. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Uchemba Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Uchemba? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul negru.

Măsurători Uchemba

Care sunt măsurătorile corporale ale Uchemba? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Uchemba-vârstă

Citește și: Clarence White (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Prietenul Uchemba

Cine este iubitul lui Ally Lotti? Ea este singură. Mai mult, istoria ei anterioară de întâlniri nu este nici ea cunoscută.

Uchemba Wiki

UchembaWiki / Bio
Nume realUche Mba
PoreclăUchemba
Faimos caModel, Social Media Star
Vârstă23 de ani
Zi de nastere29 martie 1997
Locul naşteriiNigeria
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitatenigerian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Valoare netă Uchemba

Cât costă valoarea netă a lui Uchemba? S-a alăturat Instagramului când avea 18 ani. A început să facă selfie-uri și le-a postat pe contul ei. Pozele ei au fost atât de atrăgătoare încât a câștigat o urmărire impresionantă foarte curând. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Uchemba-înălțime

Citește și: Vera Dijkmans (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Fapte Uchemba

  1. Uchemba are un fan uriaș pe platforma socială.
  2. În prezent, Uchemba are o prezență socială extraordinară, în special pe Instagram, unde are mai mult de șase milioane de adepți.
  3. Următoarea sa fană impresionantă a făcut-o una dintre cele mai populare modele online din Nigeria.
  4. În afară de proiectele sale de modelare, uimitoarea modelă a realizat o serie de videoclipuri muzicale.
  5. A apărut în clipuri muzicale cu personalități precum Chris Brown și DJ Khaled.

Citește și: Faii Orapun (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found