Christine Baumgartner (Model) Wiki, Bio, Genți de mână, Vârstă, Înălțime, Soț, Copii, Valoare netă, Date

Christine Baumgartner (născută la 4 martie 1974) este un model american, designer de genți și mai bine cunoscută ca soția lui Kevin Costner. Actorul „Yellowstone” a spus că petrece tot timpul acasă cu soția Christine Baumgartner, 46 de ani pe care îi împărtășește fiii Cayden, 13 ani și Hayes, 11 ani, precum și fiica Grace, 10 ani, și-a întărit legătura familială de fiecare zi. El a spus: „Sunt foarte confortabil cu familia mea”, a spus Costner pentru revista People. „Sunt foarte confortabil cu copiii mei”. Bărbatul în vârstă de 65 de ani a declarat că „parteneriatul” său cu soția sa de 46 de ani „s-a concentrat cu adevărat asupra a ceea ce facem unul pentru celălalt și a modului în care ne comportăm cu familia noastră”. Consultați această biografie pentru a afla despre gențile ei de mână, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, copilăria, viața de familie, realizările și faptele distractive despre viața ei. Reglați biografia!

Genți de mână Christine Baumgartner

La o vârstă fragedă, Christine a devenit interesată de modă și stil. Și-a lansat cariera profesională ca model la o vârstă fragedă. Apoi, la sfârșitul anilor '20, a decis să-și proiecteze propriile genți de mână ca cele disponibile, nu erau suficient de bune pentru ea. Întrucât era un utilizator obișnuit al computerului, ea căuta un suport de laptop la modă și funcțional, care să îi satisfacă toate nevoile. Apoi, a decis să facă câteva exemple de modele.

Mai târziu, Christine a colaborat cu o prietenă pe nume Tamara Muro și și-a început afacerea în 2004. Ei au numit colecția lor de genti, „Cat Bag Couture”, inițialele „Cat” fiind un acronim pentru Christine și Tamara. Din păcate, prietena ei și-a părăsit asocierea din cauza obligațiilor familiale, determinând Christine să își redenumească afacerea ca un brand CBC, care reprezintă propriul nume căsătorit, Christine Baumgartner Costner. Ea crede că lucrează din greu și recunoaște, de asemenea, că faima soțului ei i-a permis brandului să capete o popularitate imensă.

Mai mult, gențile pe care le-a proiectat sunt colorate și sunt realizate din materiale pufoase, care sunt confortabile în utilizare și în același timp arată elegant și elegant. Într-un interviu, Christine a spus „Sunt surprinsă că nimeni nu a făcut-o încă, văd aceste femei de afaceri care arată fantastic și apoi poartă genți negre plictisitoare. După ce am proiectat gentile pentru laptop, au venit și alte idei. ”

Christine Baumgartner Vârstă, înălțime și greutate

Câți ani are Christine Baumgartner? În prezent, are 46 de ani. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare și 6 inci înălțime. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Mărimea sutienului este de 32 B. În plus, are ochi căprui și păr blond.

Christine Baumgartner Soț și copii

În 2000, Baumgartner și Kevin Costner au început să se vadă și, în cele din urmă, pe 25 septembrie 2004, acest cuplu iubitor de porumbei a legat nodul.

Costner și Baumgartner s-au căsătorit în 2004 la ferma sa de 165 de acri din Aspen, Colorado, dar nu înainte de a atinge o problemă dură în relația lor. Animatorul nu era sigur dacă vrea mai mulți copii și pune capăt lucrurilor, dar Baumgartner a spus că îl va aștepta. „A spus:„ Te voi aștepta, dar nu mult timp. Când îți revii în fire, întoarce-te la mine ”, a spus el pentru Parade 2012.„ Și am făcut-o ”.

În plus, Christine Baumgartner și soțul ei au binecuvântat cu trei copii numiți, Cayden Wyatt Costner, Hayes Logan Costner și fiica ei, Grace.

Costner este, de asemenea, tată al altor patru copii mari din căsătorii și relații anterioare. Deci, în total, actorul în vârstă de 65 de ani are 7 copii: Annie, Lily, Joe, Liam, Cayden, Hayes și Grace. El spune că creșterea copiilor a fost întotdeauna cea mai mare prioritate a sa. El a mai spus: „Copiii mei au fost întotdeauna mai mari decât filmele. Au fost întotdeauna mai importanți. Din cauza lor am reușit să fac ceea ce îmi place ”.

Christine Baumgartner Net Worth

Valoarea netă a soției lui Kevin Costner, Christine Baumgartner, este estimată la aproximativ 4-5 milioane de dolari SUA. Sursa ei principală de venit este cariera de actorie. În prezent, câștigă o sumă bună de bani și locuiește în Los Angeles împreună cu familia ei.

Christine Baumgartner Wiki

Wiki / Bio
Nume realChristine Baumgartner
PoreclăChristine
Vârstă46 de ani
Zi de nastere4 martie 1974
ProfesieDesigner de modele și genți de mână
Renumit pentruSoția lui Kevin Costner (american

actor, regizor, producător și muzician)

Locul naşteriiCalifornia, SUA
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenFemeie
EtnieAlb caucazian
ZodiacPești
Reședința curentăLos Angeles, California, Statele Unite
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'6 "

Centimetri: 168 cm

Metri: 1,68 m

GreutateKilograme: 55 Kg

Lire sterline: 121 lbs

Măsurători ale corpului

(Sân-talie-șolduri)

34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 B
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea rochiei4 (SUA)
Mărimea pantofului7 (SUA)
Tatuaje?N / A
Familie
PărinţiTată: Jim Baumgartner

Mama: Nume necunoscut

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăCăsătorit
Lista fostului prietenNecunoscut
Iubitul actualKevin Costner
Soț / SoțieKevin Michael Costner
CopiiFiul: Hayes Logan Costner, Cayden Wyatt Costner

Fiică: Grace Avery Costner

Copii vitregi: Annie, Lily, Joe, Liam

Educaţie
EducaţieAbsolvent
UniversitateUniversitatea de Stat din California Fullerton
ŞcoalăLiceul din California
Favorită
Actor favoritBrad Pitt
Culoare preferataRoșu, negru
Bucătăria preferatăBucătărie spaniolă și chineză
Filmul preferatFilmele lui Tarantino
Vacanță preferată

Destinaţie

Grecia, Berlin
Hobby-uriCălătorii, cumpărături, exerciții de fitness
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 4-5 milioane USD SUA
Sponsori / AnunțuriAproximativ 500.000 de dolari SUA
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, Twitter, Facebook (Inactiv)

Christine Baumgartner Fapte

  • Wiki & Bio: Christine Baumgartner s-a născut pe 4 martie 1974 în California, SUA, la tatăl ei Jim Baumgartner.
  • Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei caucaziene.
  • De la educaţie, a frecventat Universitatea de Stat din California Fullerton.
  • Este un iubitor de animale de companie avid.
  • Îi place să călătorească.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found