Laura Clery Biografie, Wiki, avere, vârstă, înălțime, greutate, soț, soț, carieră, familie, fapte

Laura Clery este o comediană americană și vedetă în social media. Este bine cunoscută pentru scenetele sale scurte create prin Facebook și Instagram. Într-un interval foarte scurt de timp, ea a acumulat peste 7 milioane de adepți pe Facebook și peste 2,7 milioane de adepți pe Instagram. În afară de aceasta, are o serie de personaje originale în videoclipurile sale, inclusiv Pamela Pumpkin, IVY și Laura Flirts. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, soț, copii, măsurători ale corpului, valoarea netă, familie, carieră și multe altele despre ea.

Laura Clery Net Worth

Cât costă valoarea netă a Laurei Clery? A fost angajată de ADD Network de Russell Simmons pentru a fi scriitoare și producătoare de scurte comedii. La fel ca în 2021, datoria sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Laura Clery Age

Câți ani are Laura Clery? Ziua ei de naștere cade pe 22 iulie 1986. Are 34 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în Downers Grove, IL. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Laura Clery Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Laura Clery? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Laurei Clery? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt 36-28-40 inci. Poartă o sutienă de 36 C.

Laura-Clery-vârstă

Citește și: Mat.I (Instagram Star) Bio

Laura Clery Wiki / Bio

Laura CleryWiki / Bio
Nume realLaura Clery
PoreclăLaura
Faimos caComediant, Social Media Star
Vârstă34 de ani
Zi de nastere22 iulie 1986
Locul naşteriiDowners Grove, IL
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului36 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
Copii2
SoțulStephen Hilton
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Laura Clery Soț și soție

Cine este soțul Laurei Clery? Este căsătorită cu Stephen Hilton, compozitor și producător de muzică. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu copii. Copilul lor s-a născut în 2019. Și-a dezvăluit a doua sarcină în 2020.

Familia Laura Clery

Numele tatălui și mamei Laurei Clery nu sunt cunoscute. Mai mult, ea este una dintre cele care preferă să-și păstreze viața personală în interiorul dulapului decât să se prezinte cu publicul. Cu toate acestea, detaliile sarcinii ei au zguduit lumea și au ridicat sprâncenele printre fani.

Laura-Clery-înălțime

Citește și: Serenity Johnson (Instagram Star) Bio

Laura Clery Carieră

Laura Clery a fost angajată de ADD Network de Russell Simmons pentru a fi scriitoare și producătoare de scurte comedii. A jucat într-o serie de scurtmetraje la sfârșitul anilor 2000, numite Stranded, The Hitchhiking Game și How Deep Is the Ocean.

Laura-Clery-fapte

Citește și: Clarence White (Instagram Star) Bio

Laura Clery Fapte

  1. Laura Clery este bucuroasă că are un copil în viața ei.
  2. A jucat în serialele de televiziune numite Disaster Date, ‘Til Death and Hungry.
  3. Mai multe dintre videoclipurile ei au devenit virale pe YouTube, inclusiv „Eu încerc să cochetez (partea 1)”, care a câștigat peste 1,5 milioane de vizionări.
  4. Este un iubitor de animale de companie avid.
  5. Roșu este una dintre culoarea ei preferată.

Citește și: Devon Lee Carlson Bio


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found