Grant Cardone (Antreprenor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Carieră, Valoare netă, Fapte

Grant Cardone este un antreprenor american, vorbitor de renume în vânzări, leadership, investiții imobiliare și finanțe ale cărui cinci companii private au venituri anuale de peste 300 de milioane de dolari. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, valoarea netă, cariera, familia și multe alte fapte despre el.

Grant Cardone Bio, vârstă și familie

Câți ani are Grant Cardone? Ziua lui de naștere este pe 21 martie 1958. La fel ca în 2020, vârsta sa are 62 de ani. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele tatălui său este Curtis Louis, iar numele mamei este Concetta Neil Cardone. Are și frați. Are patru frați. Fratele său geamăn se numește Gary. În ceea ce privește calificările sale educaționale, a frecventat Universitatea de Stat McNeese. Este licențiat în contabilitate.

Grant Cardone Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Grant Cardone? El stă pe o înălțime de 6 ft 1 în înălțime. Cântărește în jur de 1,85 m sau 185 cm. El cântărește în jur de 68 kg sau 149 lbs. Are ochii și părul căprui. El este și un ciudat de fitness.

Soția Grant Cardone

Cine este actuala soție a lui Grant Cardone? Este un bărbat căsătorit. A legat nodul cu actrița Elena Lyons. Cuplul a binecuvântat împreună cu două fiice împreună. Istoria sa anterioară de întâlniri nu este cunoscută în domeniul public.

Grant Cardone Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a Grant Cardone? Este autor american și vorbitor motivațional. Are aproape trei decenii de experiență în domeniul afacerilor. El a lansat mai multe cărți de auto-ajutor, printre care Vindeți pentru a supraviețui, Ghidul de supraviețuire al lui Closer și Vindeți sau fiți vândut. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 500 de milioane de dolari, inclusiv veniturile companiilor sale.

Grant CardoneWiki / Bio
Nume realGrant Cardone
PoreclăAcorda
Faimos caAntreprenor, autor
Vârstă62 de ani
Zi de nastere21 martie 1958
Locul naşteriiLake Charles, LA
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţime6 ft 1 in (1,8 m)
Greutate68 Kg (149 lbs)
Statistici ale corpului42-32-38 țoli
Culoarea ochilorMaro
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
CopiiDa (2 fiice)
SoțieElena Lyons (actriță)
Valoarea netăAproximativ 500 m USD

Fapte despre Grant Cardone

  • El este activ pe platformele de socializare.
  • Are milioane de adepți sub contul său de Instagram.
  • Biografia sa de pe Instagram citește: „CEO & Fund Mgr 1.7B AUM, 21 de programe de cele mai bine vândute cărți și programe, Creator al 10X Movement, CardoneU, Father & Husband, Text me 1-305-574-9093.”
  • De asemenea, el rulează propriul nume al site-ului, 10xwebclass.com.
  • Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  • Visul său este „contemplarea modului în care vreau să-mi petrec restul vieții”.

Citește și: Morgan Macgregor (Autor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found