PrettyLuhHazel (Dansator) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

PrettyLuhHazel este un dansator american, vedetă Tiktok și influențator de social media. Ea a susținut celebritatea pentru crearea videoclipului în contul ei TikTok, prettyluhhazell. A depășit peste 340.000 de fani. În afară de aceasta, ea este un fan imens care urmărește sub contul ei de Instagram. Ea își împarte în mare parte videoclipurile Dubsmash sub contul ei de Instagram. Mai mult, pe Dubsmash, numele ei de utilizator era the0nlyhazel.

PrettyLuhHazel Age

Câți ani are vedeta TikTok PrettyLuhHazel? Ea are 13 ani. S-a născut la 26 ianuarie 2007 în San Antonio, TX. Semnul ei de naștere este Vărsător.

PrettyLuhHazel Înălțime și greutate

Cât de înaltă este PrettyLuhHazel? Are o înălțime de 5 picioare și 3 inci. Cântărește în jur de 49 Kg sau 99 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 28-24-35 inci. Poartă o sutienă de mărimea de 28 A. Are ochi căprui închis și păr negru.

PrettyLuhHazelWikipedia
Nume realCăprui
PoreclăPrettyLuhHazel
Vârstă13 ani
Înălţime5 ft 3 in
Greutate49 Kg (99 lb)
Figura Măsurători28-24-35 inci
Talie24 inci
Dimensiunea cupei sutienului28 A
IubituleMathew Valenzuela
Valoarea netăAproximativ 40.000 USD

PrettyLuhHazel Boyfriend

S-a întâlnit cu colega vedetă socială Mathew Valenzuela. În prezent, nu are nicio legătură romantică. Este foarte concentrată pe ea, mai degrabă pe orice altceva. Ea este dansatoare, influencer și să fie actriță cândva.

PrettyLuhHazel Bio & Family

Numele mamei și tatălui ei nu este cunoscut în domeniul public. Ea deține naționalitatea americană. Ea aparține etniei mixte. Are și frați. Este sora lui James Zamarripa și a lui Paradiisedd. În ceea ce privește educația, ea urmează liceul.

PrettyLuhHazel Carieră și valoare netă

Are un canal YouTube, unde a postat un videoclip popular numit „Fete glumă, spunând că suntem acolo, bf. Cel mai vechi videoclip Instagram de pe feed-ul ei a fost încărcat de Dubmash din februarie 2019. În plus, a distribuit un videoclip TikTok la piesa „Mercy” de Pop Smoke în iulie 2020. În plus, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 40.000 de dolari. De asemenea, câștigă o sumă decentă de bani de la sponsorii și agenții de publicitate.

Fapte pe TikTok Star PrettyLuhHazel

  1. Numele ei de utilizator Instagram este HAZEL.
  2. Încarcă frecvent videoclipuri și imagini acolo.
  3. Este mai degrabă o fată selfie decât orice.
  4. Ea este o ciudată de fitness și, de asemenea, fashionistă.
  5. Este un pasionat de mâncare și călătorii.
  6. Blugii din denim albastru sunt preferatele ei din toate colecțiile.
  7. Îi place să stea cu prietenii și membrii familiei.
  8. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.
  9. Îi place să creeze conținut original pentru canalul ei de pe YouTube.
  10. În principal, ea încarcă provocări farse în canalul ei, unde are 50.000 de adepți peste august 2020.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found