Anna Vlasova (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Anna Vlasova este un guru rus de fitness, model și vedetă pe Instagram. Contul ei de Instagram este plin de imaginile ei fierbinți, curbate și sfâșietoare. În principal își încarcă imaginile de bikini în contul ei. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra fată postează o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Anna Vlasova Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Anna Vlasova? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi albaștri frumoși și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Anna Vlasova? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 32-28-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 30 C.

Anna Vlasova Varsta

Câți ani are Anna Vlasova? Ziua ei de naștere cade pe 22 decembrie 1992. Are 28 de ani. Ea deține naționalitatea rusă și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Capricornul. S-a născut în Rusia. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Mallory Edens (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Drake, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Părinți, Fapte

Anna Vlasova Wiki

Anna VlasovaWiki / Bio
Nume realAnna Vlasova
PoreclăAnna
Faimos caModel
Vârstă22 de ani
Zi de nastere22 decembrie 1992
Locul naşteriiRusia
Semnul nașteriiCapricornul
NaţionalitateRusă
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 32-28-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului30 C
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Iubitul Anna Vlasova

Cine este iubitul Annei Vlasova? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Citește și: Sarah Russi (Model) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Întâlniri, Valoare netă, Carieră, Fapte

Valoarea netă a Anna Vlasova

Cât costă valoarea netă a Anna Vlasova? La o vârstă fragedă, Anna Vlasova și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Anna Vlasova Fapte

  1. Anna Vlasova are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. A câștigat peste 20 de adepți K + pe Instagram.
  4. Negrul este una dintre culorile ei preferate.
  5. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot întotdeauna să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.

Citește și: Abigail Ratchford (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found