Pink (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Carieră, Fapte

Cine este Pink? Numele ei real este Alecia Beth Moore, este cântăreață R&B și pop. Este cântăreață, compozitoare, dansatoare, actriță, producător de discuri, purtător de cuvânt și model american. Ea a câștigat o recunoaștere suplimentară cu single-ul colaborativ „Lady Marmalade”. Mai mult, sunetul ei pentru pop rock cu cel de-al doilea album de studio Missundaztood, lansat în 2001, a vândut peste 13 milioane de exemplare în întreaga lume. VH1 a clasat-o pe locul 10 pe lista celor mai mari 100 de femei din muzică, în timp ce Billboard i-a acordat premiul Femeia anului în 2013. La cea de-a 63-a ediție anuală BMI Pop Awards, a primit premiul președintelui BMI pentru „realizarea sa remarcabilă în compoziția de piese și impact global asupra culturii pop și industria divertismentului. ” Reglați biografia și aflați mai multe despre Pink’s Wiki, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Soțul, Copiii, Valoarea netă, Cariera și multe altele despre ea!

Înălțime și greutate roz

Cât de înaltă este Pink? Ea se află la o înălțime de 5 ft 4 în înălțime sau altfel 1,63 m sau 163 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi albi frumoși și are părul blond.

RozWiki / Bio
Nume realAlecia Beth Moore
PoreclăRoz
Faimos caCântăreaţă
Vârstă41 de ani
Zi de nastere8 septembrie 1979
Locul naşteriiDoylestown, PA
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 5 ft 4 in
Greutateaproximativ 55 kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaprox 34-26-35 inch
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
CopiiFiica: Willow

Fiul: Jameson Moon

Soț / soțCarey Hart
Valoarea netăAproximativ 55 milioane USD (USD)

Soț roz și copii

Cine este soțul lui Pink? Este căsătorită cu Carey Hart pe 7 ianuarie 2006. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu copii. Ea a avut primul ei copil, o fiică pe nume Willow, în iunie 2011. Al doilea copil, un fiu pe nume Jameson Moon, s-a născut în decembrie 2016.

Pink Career & Net Worth

Care este valoarea netă a Pink? Ea a făcut aluzie la Britney Spears în piesa ei „Don’t Let Me Get Me”. Înainte de a obține faimă și reflecție în mass-media, ea fantasmează că este un atlet olimpic, dar a dezvoltat astm, ceea ce a făcut ca cântarea să fie dificilă. Ea a lansat primul său single, „There You Go”, în 2000, după ce a părăsit grupul Choice. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la peste 55 de milioane de dolari (USD). În plus, ea a apărut pe lista Forbes cu „Cele mai mari plătite vedete feminine”, cu câștiguri de 52 de milioane de dolari.

Citeste mai mult: Membri Apink (trupa coreeană) Wiki, profil, biografie, vârstă, înălțime, fapte și totul

Fapte despre roz

  1. Wiki și Bio: Alecia Beth Moore s-a născut la 8 septembrie 1979, în Doylestown, Pennsylvania.
  2. Ea aparține etniei „irlandez-german-lituanian-evreu” și se autoidentifică ca evreu.
  3. Viață timpurie și familie: Are și frați. Când Pink era mică, părinții ei au început să aibă probleme conjugale și au divorțat înainte de a avea 10 ani.
  4. Pink a fost antrenat ca o gimnastă competitivă între 4 și 12 ani.
  5. Încă din copilărie, era foarte pasionată de cântat.
  6. În adolescență, ea a scris versuri ca o ieșire pentru sentimentele sale, iar mama ei a comentat: „Scrierile ei inițiale au fost întotdeauna foarte introspective. Unele dintre ele erau foarte negre și foarte adânci, aproape îngrijorătoare ”.
  7. Pink i-a propus lui Hart în iunie 2005 în timpul unei curse de motocross Mammoth Lakes.
  8. Rozul este un susținător al creșterii atașamentului.
  9. Ea a apărut pe lista Forbes „The Celebrity 100” la numărul 27, cu câștiguri de 44 de milioane de dolari, în 2010.
  10. Este activă pe platformele de socializare și are un milion de fani urmărind acolo.

Citește și: Profil Naeun (membru Apink), Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Carieră, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte