Shannon Abloh (soția Virgil Abloh) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte

Shannon Abloh este mai bine cunoscută ca celebra soție a cunoscutului designer american, antreprenor și DJ Virgil Abloh. Mai mult, Abloh, care a lucrat și în moda de stradă din Chicago, a intrat în lumea modei internaționale cu un stagiu la Fendi în 2009 alături de rapperul Kanye West. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Bio, vârstă, înălțime, greutate, soț, valoare netă, familie și multe altele despre ea a lui Shannon Abloh.

Shannon Abloh Soț și copii

Cu cine este căsătorită Shannon Abloh? Este căsătorită cu DJ Virgil Abloh. S-au căsătorit în 2009. Cuplul s-a întâlnit când erau la liceu. S-au întâlnit cu aproape 10 ani înainte de căsătorie. Nunta a avut loc la Four Seasons din Chicago. Locuiește în Chicago cu soția și cei doi copii.

Shannon Abloh Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Shannon Abloh? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Shannon Abloh Age

Câți ani are Shannon Abloh? Numele ei exact de naștere nu este cunoscut. Are aproximativ 38 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în Statele Unite.

Citește și: Kerri Browitt Caviezel (Soția lui Jim Caviezel) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Shannon AblohWiki / Bio
Nume realShannon Abloh
PoreclăShannon
Faimos caSoția DJ-ului Virgil Abloh
Vârstă38 de ani
Zi de nastereNecunoscut
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
Copii2
Soția / soțiaVirgil Abloh
Valoarea netăaproximativ 300.000 USD (USD)

Valoarea netă a Shannon Abloh

Care este valoarea netă a lui Shannon Abloh? Ea a împărtășit selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 300.000 USD (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Citește și: Neilia Hunter (Soția Joe Biden) Wiki, Bio, Moarte, Vârstă, Înălțime, Soț, Fiică, Valoare netă, Familie, Fapte

Cariera Shannon Abloh

Shannon Abloh lucrează la Monster ca manager de program al companiei. A lucrat la Yahoo ca planificator media și manager de cont. În afară de aceasta, a lucrat și ca director de vânzări din 2004 până în 2006.

Fapte despre Shannon Abloh

  1. Nu este activă pe platformele de socializare.
  2. Este un iubitor de animale de companie avid.
  3. În 2020, soțul ei Abloh a înființat Fondul de burse „post-modern” Virgil Abloh ™ ️. Abloh a strâns 1 milion de dolari pentru bursele care vor fi gestionate de Fashion Scholarship Fund pentru a ajuta studenții negri.
  4. Abloh a fost, de asemenea, nominalizat pentru Designerul Anului de îmbrăcăminte pentru bărbați din 2019.
  5. În iunie 2020, Abloh a proiectat coperta originală pentru albumul Pop Smoke, Shoot for the Stars, Aim for the Moon.

Citește și: Viviana Ortiz (Soția JJ Barea) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Copii, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found