Lisa Kelly (Trucker) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Vârstă, Fapte

Cine este Lisa Kelly? Născut în Grand Rapids, Michigan, este un camioner american. Ea a renumit la faimă după ce a apărut pe canalul de istorie serialul de televiziune Ice Road Truckers și seria spin-off-ului său IRT: Deadliest Roads. Ea este una dintre camioanele pentru camioanele de gheață ale canalului History Channel. A apărut pentru prima oară în sezonul 3 (Sezoanele 1 și 2 se stabiliseră în Canada) în 2009, ca singură femeie. Mai mult decât atât, a văzut și în sezonul 4 și sezonul 5 și 7. Reglați biografia și aflați mai multe despre Wiki, biografia, înălțimea, greutatea, soțul, valoarea netă, vârsta și multe alte fapte despre ea.

Lisa Kelly Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Lisa Kelly? Ea se află la o înălțime de 5 ft 8 în înălțime sau altfel 1,70 m sau 170 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi albi frumoși și are părul blond.

Lisa KellyWiki / Bio
Nume realLisa Kelly
PoreclăLisa
Faimos caCamionist
Vârstă39 de ani
Zi de nastere8 decembrie 1980
Locul naşteriiGrand Rapids, Michigan, S.U.A.
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,70 m)
Greutateaproximativ 55 kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaprox 34-26-35 inch
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului7 (SUA)
CopiiN / A
Soț / soțTraves Kelly
Valoarea netăAproximativ 800.000 USD (USD)

Soțul Lisa Kelly

Cine este soțul Lisa Kelly? Este căsătorită cu Traves Kelly. Este plin de aluți nativi din Alaska și un avid dirtbiker. Cuplul a legat nod după patru ani de întâlnire. Nu au copii. În plus, istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Lisa Kelly Career & Net Worth

Care este valoarea netă a Lisa Kelly? De asemenea, a participat la Ice Channel Truckers: Deadliest Roads de la History Channel. Este cel mai bine recunoscută ca fiind singura camionetă prezentată în serie până când Maya Sieber s-a alăturat în sezonul 5 și Stephanie „Steph” Custance în sezonul 10. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la peste 800.000 $ (USD).

Fapte despre Lisa Kelly

  1. Este din Grand Rapids, Michigan, acum locuiește în Wasilla, Alaska.
  2. Hobby-urile sale includ motocross, călărie, parașutism, deltaplane și snowboarding.
  3. Este un iubitor de animale de companie avid.
  4. Ulterior a participat la sezonul 4 și sezonul 5 și 7.
  5. Ea a spus: „A trebuit să muncesc de două ori mai mult. A trebuit să-mi trag greutatea și pe toată lumea și să fac treaba la fel de repede sau mai repede. ”
  6. De asemenea, a lucrat la benzinării și la o companie de pizza.
  7. Kelly a lucrat ca șofer de autobuz școlar și călăreț de motocross.
  8. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  9. Familia ei s-a mutat într-o mini fermă din Sterling, Alaska, când avea șase ani.
  10. Conform calificărilor sale educaționale, s-a întors la Grand Rapids, Michigan, pentru facultate, urmând un semestru la Universitatea Cornerstone înainte de a decide că nu este pentru ea.

Citește și: Ashley Strong (MakeUp Artist) Bio, Iubit, Întâlnire, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Fapte