Selena Gomez (Cântăreață) Valoare netă, Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Fapte

Selena Gomez este o cunoscută cântăreață, actriță și producătoare americană. Născută în Grand Prairie, actrița din Texas a devenit celebru pentru rolul principal al lui Alex Russo în Wizards of Waverly Place de la Disney. Mai mult, a cunoscut și filme precum, Another Story Cinderella, Princess Protection Program, Wizards of Waverly Place: The Movie și multe altele. În 2009 a format o formație numită Selena Gomez And The Scene, pe 29 septembrie. Este foarte populară pe contul Instagram. În afară de aceasta, are un fan imens care urmărește contul ei TikTok. De asemenea, a fost ocupată cu producerea de filme și cu găzduirea propriului show de gătit numit Selena + Chef. Mai mult, muzicianul a colaborat recent și cu trupa K-Pop BLACKPINK pe o piesă numită ‘Ice Cream’. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, valoarea netă, cariera familiei, aprobările și multe alte fapte despre ea.

Selena Gomez Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Selena Gomez? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul castaniu.

Valoarea netă a Selenei Gomez

Care este valoarea netă a Selenei Gomez? Gomez a primit un rol recurent în serialul de succes Disney Channel Hannah Montana în 2007, jucând rolul starului pop Mikayla. Ea a împărtășit selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 34 de milioane de dolari (USD). Gomez câștiga 800.000 de dolari pentru fiecare postare sponsorizată pe Instagram.

Selena Gomez Age

Câți ani are Selena Gomez? Ziua ei de naștere cade pe 22 iulie 1992. Are 28 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în Grand Prairie, TX.

Citește și: Cardi B (Rapper) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Soț, Copii, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Selena GomezWiki / Bio
Nume realSelena Marie Gomez
PoreclăSelena Gomez
Faimos caCântăreață, actriță, model
Vârstă28 de ani
Zi de nastere22 iulie 1992
Locul naşteriiGrand Prairie, TX
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului6 (SUA)
Iubitule1. Nick Jonas (în 2008)

2. Justin Bieber (În 2010)

3. The Weeknd

4. Taylor Lautner

5. DJ Anton Zaslavski (Zedd)

SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 34 milioane USD (USD)

Selena Gomez Boyfriend

Cine este iubitul Selenei Gomez? Gomez s-a întâlnit cu Nick Jonas în 2008. În decembrie 2010, Gomez a început să se întâlnească cu Justin Bieber. La sfârșitul anului 2017, s-a raportat că cuplul era din nou împreună. Cu toate acestea, s-au despărțit din nou în martie 2018. Mai mult, ea s-a întâlnit și cu cântărețul R&B The Weeknd, cu actorul Taylor Lautner și cu DJ Anton Zaslavski, AKA Zedd.

Citește și: B Simone (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Familia Selena Gomez

Numele mamei Selenei Gomez este Mandy Teefey, iar tatăl numit Ricardo Joel Gomez. Tatăl ei este de origine mexicană, în timp ce mama ei, care a fost adoptată, are unele strămoși italieni. Are și frați. Are două surori vitrege numite Gracie și Tori. În conformitate cu calificările sale educaționale, ea a obținut diploma de liceu prin învățământ la domiciliu în mai 2010.

Selena Gomez Carieră

Selena Gomez exprimă personajul Mavis în filmele Hotel Transilvania și joacă roluri principale în filmele Another Story Cinderella Story, Princess Protection Program și Ramona and Beezus. În octombrie 2015, ea a anunțat că are lupus, iar doi ani mai târziu, Francia Raisa i-a donat un rinichi. A apărut alături de Miley Cyrus în trei episoade din serialul Hannah Montana din 2007 până în 2009. În același an, Gomez a lansat trei albume cu fosta ei formație, Selena Gomez & the Scene: Kiss & Tell. Gomez a primit diverse premii și a fost onorată ca femeie a anului de la Billboard în 2017. Are un număr mare de persoane pe rețelele de socializare și a fost la un moment dat cea mai urmărită persoană de pe Instagram.

Citește și: Beyoncé Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă: Top 10 fapte despre ea

Recomandări Selena Gomez

Celelalte întreprinderi ale lui Gomez includ o linie de machiaj, o linie de îmbrăcăminte, o linie de genți de mână, o linie de parfumuri și o companie de producție numită July Moonhead Productions. A lucrat cu diferite organizații caritabile și, la vârsta de 17 ani, a fost numită ambasador UNICEF.

Fapte despre Selena Gomez

 1. Cântăreața și manechinul pop și-au arătat în mod regulat curbele ucigașe în timp ce ea a oferit niște înfățișări fierbinți pentru cameră.
 2. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
 3. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
 4. Își împărtășește frecvent selfie-urile de modă și stil de viață pe social media.
 5. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
 6. Ea este singură în aceste momente.
 7. Este activă pe platformele de socializare.
 8. Este un iubitor de animale de companie avid.
 9. Îi place să călătorească și să fotografieze.
 10. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
 11. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
 12. Albastrul este culoarea ei preferată.
 13. S-a alăturat Tiktokului pentru divertisment.
 14. De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.
 15. Din 2013 până în 2015, Gomez a fost purtător de cuvânt și partener pentru Neo by Adidas.
 16. În 2015, Gomez a semnat un acord de aprobare de 3 milioane de dolari cu Pantene.
 17. Ea a apărut și în reclame pentru campania „Share a Coke” a Coca-Cola.
 18. În septembrie 2020, Gomez și-a lansat propria linie de machiaj, „Rare Beauty”.
 19. Ea și-a lansat propria linie de îmbrăcăminte, Dream Out Loud de Selena Gomez, prin intermediul retailerului Kmart, în 2010.
 20. Ea a devenit, de asemenea, purtătorul de cuvânt pentru Borden Milk și a fost prezentată în anunțurile tipărite ale campaniei și în reclamele de televiziune.

Citește și: Doja Cat (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte