Mouni Roy (actriță TV) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Mouni Roy născută în Cooch Behar, Bengalul de Vest, dintr-o familie bengaleză, este o actriță indiană, cântăreață, dansatoare Kathak și fost model, cunoscută în primul rând pentru munca ei în televiziunea indiană și filme în limba hindi. Ea a susținut celebritatea pentru lucrările sale populare, printre care Mahadev, Naagin și Gold. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki-ul lui Mouni Roy, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, valoarea netă, cariera și multe altele despre ea.

Mouni Roy Înălțime și greutate

Cât de înalt este Mouni Roy? Ea se află la o înălțime de 5 ft 2 în înălțime sau altfel 1,60 m sau 160 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul castaniu.

Mouni Roy Age

Câți ani are Mouni Roy? Ziua ei de naștere cade pe 28 septembrie 1985. În prezent, are 35 de ani. Ea deține naționalitatea indiană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în Cooch Behar, Bengalul de Vest, India.

Mouni RoyWiki / Bio
Nume realMouni Roy
PoreclăMouni
Faimos caActriță, Social Media Star
Vârstă35 de ani
Zi de nastere28 septembrie 1985
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 2 in (1,60 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSuraj Nambiar
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ RS 50 lac

Prietenul Mouni Roy

Cine este iubitul lui Mouni Roy? Este în relație cu Suraj Nambiar. Este un bancher cu sediul în Dubai. Mai mult, istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public. În prezent, este foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige cel mai popular premiu pentru actriță din industria Bollywood.

Mouni Roy Net Worth

Care este valoarea netă a lui Mouni Roy? În 2011, Roy a jucat în filmul punjabi Hero Hitler in Love. A câștigat faima după ce a jucat rolul lui Sati în serialul mitologic Life OK Devon Ke Dev ... Mahadev din 2011 până în 2014. A împărtășit selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată în jurul valorii de RS. 50 lacs.

Cariera Mouni Roy

Roy și-a început cariera în 2006 cu drama Ekta Kapoor Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi, jucând rolul lui Krishna Tulsi alături de Pulkit Samrat. Apoi a participat și a câștigat primul sezon al Zara Nachke Dikha alături de Karishma Tanna și Jennifer Winget. Roy a apărut apoi ca Shivani în seria Kasturi. În 2008, a participat la Pati Patni Aur Woh împreună cu Gaurav Chopra. În 2010, ea a jucat Roop în Do Saheliyaan.

Fapte despre Mouni Roy

  1. Mouni Roy s-a născut la 28 septembrie 1985 în Cooch Behar, Bengalul de Vest, într-o familie de bengali.
  2. Bunicul ei, Shekhar Chandra Roy a fost un cunoscut artist de teatru Jatra.
  3. Mama ei se numește Mukti era artistă de teatru, iar tatăl ei Anil Roy era supraintendent de birou al Cooch Behar Zilla Parishad.
  4. Și-a făcut școala până la clasa a 12-a de la Kendriya Vidyalaya din Baburhat, Cooch Behar și apoi a plecat la Delhi.
  5. Ea a început comunicarea în masă la Jamia Milia Islamia la insistența părinților săi, dar a părăsit cursul la jumătatea drumului și a plecat la Mumbai pentru a-și încerca norocul în industria cinematografică din Bollywood.
  6. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: Shivangi Joshi (Naira) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prieten, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found