Thomas David Black (Jack Black Son) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Valoare netă, Date

Thomas David Black este fiul cel mai mic al unui celebru actor și cântăreț Jack Black și Tanya Haden. Tatăl său este actor, comediant, muzician, compozitor și cântăreț. El a susținut calitatea de star pentru aparițiile sale în filme, inclusiv School of Rock și Shallow Hall. În afară de actorie, Black este vocalistul duo-ului de comedie Tenacious D, câștigător al premiului Grammy, pe care l-a format în 1994 alături de Kyle Gass. Mai mult, mama sa Tanya este, de asemenea, un artist, violoncelist și cântăreț american. Este una dintre fiicele triplete ale basistului de jazz Charlie Haden. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, familia, valoarea netă, părinții și multe altele despre Thomas David Black!

Thomas David Black Înălțime și greutate

Cât de înalt este Thomas David Black? El se află la o înălțime de 4 ft 3 in sau altfel 1,29 m sau 129 cm. Cântărește în jur de 35 Kg. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Thomas David Black Age

Câți ani are Thomas David Black? Ziua lui de naștere cade pe 23 mai 2008. În prezent, are 12 ani. Semnul său zodiacal este Fecioara. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Benjamin Keough Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Carieră, Familie, Valoare netă, Date

Thomas David BlackWiki / Bio
Nume realThomas David Black
PoreclăDavid
Faimos caFiul mai mic al cântăreței

Jack Black și Tanya Haden

Vârstăîn vârstă de 12 ani
Zi de nastere23 mai 2008
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,29 m (4 ft 3 in)
Greutateaproximativ 35 Kg
Statistici ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului3,5 (SUA)
MamăTanya Haden
TatăJack Black
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 10 milioane USD (venit familial)

Thomas David Black Family

Cine sunt părinții lui Thomas David Black? Thomas David Black s-a născut din părinții Jack Black și Tanya Haden. În ianuarie 2006, Black s-a logodit cu Tanya Haden, fiica basistului de jazz Charlie Haden. Ambii au participat la Crossroads School și, după absolvire, s-au întâlnit din nou 15 ani mai târziu la petrecerea de ziua unui prieten. S-au căsătorit pe 14 martie 2006, în Big Sur, California. Mai mult, Thomas David Black are și frați. Fratele său mai mare se numește Samuel Jason, s-a născut în iunie 2006 la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles.

Citește și: Barron Trump (Fiul lui Donald Trump) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Educație, Familie, Valoare netă, Fapte

Thomas David Black Net Worth

Care este valoarea netă a lui Thomas David Black? După cum știm deja, el aparține unei familii renumite și bogate. Valoarea netă a familiei sale este estimată la peste 10 milioane de dolari (USD).

Thomas David Black Fapte

  1. Tatăl său este ateu, este crescut în credința evreiască.
  2. El a aprobat succesul campaniei de re-alegere a lui Barack Obama în 2012.
  3. Este foarte norocos să aibă părinți excelenți și cool.
  4. Doar câteva luni mai târziu, pe 14 martie 2006, artista Tanya Haden și muzicianul Jack Black au mers pe culoarul nunții.
  5. La fel, el provine dintr-un fond etnic alb.

Citește și: Phoebe Gates (Bill Gates Daughter) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Frați, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found