Kaz Crossley (Reality Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Kaz Crossley este o vedetă de realitate engleză și o vedetă de socializare. Ea este o insulă în sezonul 4 din seria reînviată a Insulei Iubirii. A intrat în Casa Amor în ziua 26 înainte de a intra în vilă în ziua 30 și a ocupat locul al treilea alături de Josh Denzel în ziua 59. Are imagini fierbinți, curbate și sfâșietoare. Pe lângă aceasta, are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Kaz Crossley Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Kaz Crossley? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Kaz Crossley? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-28-37 țoli. Poartă o sutienă de 36 C.

Kaz Crossley Age

Câți ani are Kaz Crossley? Ziua ei de naștere cade pe 19 ianuarie 1994. Are 26 de ani. Ea deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Capricornul. S-a născut în Anglia.

Prietenul lui Kaz Crossley

Cine este iubitul lui Kaz Crossley? Ea are o legătură romantică cu concurentul de pe Insula Iubirii, Josh Denzel. Mai mult, istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Kaz-Crossley-iubit

Citește și: Kristen Tuff Scott (Reality Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Wiki Kaz Crossley

Kaz CrossleyWiki / Bio
Nume realKaz Crossley
PoreclăKaz
Faimos caSteaua realității
Vârstă26 de ani
Zi de nastere19 ianuarie 1994
Locul naşteriiAnglia
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-28-37 inci
Dimensiunea cupei sutienului36 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleJosh Denzel
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 700 K USD (USD)

Kaz Crossley Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Kaz Crossley? Ea a lucrat ca artistă de machiaj înainte de a apărea pe Insula Iubirii. A lucrat la un videoclip muzical Chris & Kem. Valoarea sa netă este estimată la peste 700 K USD (USD).

Kaz-Crossley-net-worth

Citește și: Cassidy Mceown (Reality Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Familia Kaz Crossley

Numele tatălui și mamei lui Kaz Crossley nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Fapte Kaz Crossley

  1. Kaz Crossley a realizat puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă.
  2. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență.
  3. Are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  4. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  5. A câștigat peste 1,2 milioane de adepți pe Instagram.
  6. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  7. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot întotdeauna să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  8. Verde este una dintre culorile sale preferate.

Citește și: Maura Higgins (Steaua Realității) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date