Twan Kuyper (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Afaceri, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Twan Kuyper este un youtuber american și influențator de social media. El a ajuns la proeminență ca YouTuber. Încarcă în principal scenete de comedie, provocări și vloguri. El este un star de internet, un popular Viner / YouTuber cu un fan care depășește un milion și o carieră în actorie în devenire care deține o mulțime de promisiuni.

În prezent, sub canalul său YouTube, are peste 1,7 milioane de abonați acolo. Iată o scurtă privire în viața și vremurile unuia dintre cele mai interesante talente tinere care au ieșit din lumea virtuală în ultimii ani. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, relație, întâlnire, iubită, valoare netă, familie, carieră și multe altele despre Twan Kuyper!

Vârsta Twan Kuyper

Câți ani are Twan Kuyper? Ziua lui de naștere cade pe 19 februarie 1996. Are 25 de ani. Semnul său zodiacal este Pești. S-a născut în Olanda. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Twan Kuyper Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Twan Kuyper? Este un tip înalt și chipeș. El este și un ciudat de fitness. În prezent, înălțimea Twan Kuyper este estimată la 6 picioare și 2 inci. De asemenea, a menținut un corp musculos cu o greutate corporală medie de 58 kg. Are ochi căprui închis și culoarea părului este blond.

Twan-Kuyper-vârstă

Citește și: Gabriela Bee (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Twan Kuyper Wiki

Twan KuyperWiki / Bio
Nume realTwan Kuyper
PoreclăTwan
Faimos caTikTok Star, Youtuber,

Social Media Star

Vârstă25 de ani
Zi de nastere19 februarie 1996
Locul naşteriiOlanda
Semnul nașteriiPești
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 2 in (1,83 m)
Greutateaproximativ 58 Kg
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-38-42 țoli
Dimensiunea bicepsului24 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netă600 K USD - 800 K USD (USD)

Twan Kuyper Întâlniri, afaceri și prietene

Cine este iubita lui Twan Kuyper? El nu s-a căsătorit încă și nu are soție până acum. Twan Kuyper este foarte secret cu privire la viața sa personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la prietena lui.

Twan-Kuyper-net-worth

De asemenea, nu există informații referitoare la viața sa de întâlnire din trecut. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața sa personală, nu este clar dacă este singur sau într-o relație. Deși nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire, există totuși zvonuri că se întâlnește cu iubita sa de mult timp. De asemenea, se zvonește că este deja logodit cu prietena lui secretă. Cu toate acestea, Twan Kuyper nu a confirmat despre zvon.

Carieră și valoare netă Twan Kuyper

Care este valoarea netă a lui Twan Kuyper? În timp ce majoritatea videoclipurilor sale inițiale au prezentat îmbunătățiri solo, Twan Kuyper a început în scurt timp să colaboreze cu vineri populari precum Gabrielle Hanna, Alex Ernst și Brandon Calvillo. Și exact așa, într-o clipă de deget, Twan Kuyper s-a impus ca unul dintre cei mai căutați vloggeri din jur.

Twan-Kuyper-fapte

Citește și: Twomad (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Nu pare genul de tip care își planifică meticulos cariera, iar această imagine „plăcută simpatică” a fost unul dintre ingredientele cheie ale popularității sale. Valoarea sa netă este estimată la peste 600 K USD - 800 K USD (USD).

Familia Twan Kuyper

Numele tatălui și al mamei lui Twan Kuyper nu sunt cunoscute. Are și patru frați. A crescut în Olanda. De asemenea, are o soră pe nume Lisa. În plus, sora lui Lisa a apărut și pe canalul său de YouTube. Conform educației lui Twan, el este bine educat și a urmat studii timpurii în orașul său natal.

Fapte despre Twan Kuyper

  1. Twan-urile Twan Kuyper, simțul umorului îndrăgitor și aspectul frumos l-au susținut în locul său, întrucât acestea sunt lucrurile pe care adolescenții le atrag cel mai mult.
  2. În Twan, găsești proverbialul renegat în care fiecare adolescent visează să devină.
  3. Și acesta în sine este factorul X care îl face special.
  4. În 2015 a călătorit cu Digitour pentru a se conecta direct cu fanii săi.
  5. De asemenea, este foarte activ pe Instagram.
  6. Postează imagini de modelare, imagini ale călătoriilor sale și imagini sub contul său.
  7. În plus, a câștigat peste 7 milioane de adepți acolo.

Citește și: Sr Pelo (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found