Travis Scott (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Travis Scott este un rapper, cântăreț, compozitor și producător de discuri american. El și-a lansat EP-ul de debut intitulat Owl Pharaoh în mai 2013. Stilul muzical al lui Scott a fost descris ca o fuziune între hip hop tradițional, lo-fi și ambient. În 2012, Scott a semnat primul său contract de marcă majoră cu Epic Records. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Travis Scott și multe altele despre el!

Travis Scott Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Travis Scott? El se află la o înălțime de 5 ft 10 in sau 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 75 kg sau 165 lbs. Are ochi și păr negri. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Travis Scott Prietena

Cine este iubita lui Travis Scott? El este legat în mod romantic de vedeta de televiziune și antreprenor Kylie Jenner în aprilie 2017. La 1 februarie 2018, Jenner a născut primul lor copil, fiica Stormi Webster. Cuplul s-a despărțit în septembrie 2019, cu toate acestea, au fost văzuți împreună de atunci, provocând zvonuri despre împăcarea lor.

Travis Scott Net Worth

Care este valoarea netă a lui Travis Scott? Rapirea este principala sa sursă de venit. El a vândut peste 45 de milioane de discuri certificate în SUA. A fost nominalizat la opt premii Grammy și a câștigat un Billboard Music Award și un Latin Grammy Award. Valoarea sa netă este estimată la peste 25 de milioane de dolari (USD).

Citește și: Fredo (Rapper) Bio, Wiki, Prietena, Întâlniri, Valoare netă, Înălțime, Greutate, Carieră, Familie, Fapte

Travis Scott Wiki

Travis ScottWiki / Bio
Nume realJacques Berman

Webster II

PoreclăTravis
Faimos caRapper, Social Media Star
Vârstă29 de ani
Zi de nastere30 aprilie 1991
Locul naşteriiHouston, TX
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 10 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 75 Kg (165 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului21 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaKylie Jenner
FiicăStormi Webster
Valoarea netăaproximativ 25 m USD (USD)

Travis Scott Carieră

Travis Scott a format un duo cu prietenul său de lungă durată, Chris Holloway, cunoscut sub numele de The Graduates. În 2008, duo-ul și-a lansat primul EP fără titlu pe site-ul de rețele sociale Myspace. A făcut numeroase apariții de oaspeți pe melodii. El a semnat primul său mare label cu Epic Records în 2012. Și-a lansat debutul EP intitulat Owl Pharaoh în mai 2013.

Citește și: XXXTentacion (Rapper) Fiul, Bio, Wiki, Cauza morții, Prietena, Înălțimea, Greutatea, Familia, Cariera, Fapte

Familia Travis Scott

Mama lui Travis Scott s-a născut la 30 aprilie 1991 în Houston, TX. Mama sa lucra pentru Apple, iar tatăl său își conducea propria afacere. Tatăl lui Webster este, de asemenea, muzician de suflet, iar bunicul său a fost compozitor de jazz. Conform educației sale, a urmat liceul și a absolvit șaptesprezece ani.

Travis Scott Fapte

  1. Travis Scott a fost crescut în credința creștină.
  2. Ca urmare, include ocazional teme religioase în muzica sa, spunând că „încă mai găsește credință în toate”.
  3. El este activ pe platformele de socializare.
  4. Are peste 34 de milioane de adepți sub contul său de Instagram.
  5. Albul este una dintre culorile sale preferate.

Citește și: Jay Critch (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Familia, Carieră, Fapte