Ben Barnes (Actor) Wiki, Înălțime, Greutate, Afaceri, Valoare netă, Prietena, Întâlniri, Viață timpurie, Fapte

Ben Barnes este un cunoscut actor și cântăreț englez. El a renumit la stele pentru rolurile sale de Prince Caspian în seria de filme Cronicile din Narnia, Logan Delos în Westworld și Billy Russo în The Punisher. El urmează să joace în viitoarea serie Netflix Shadow and Bone. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, relația, întâlnirea, iubita, valoarea netă, familia, cariera lui Ben Barnes și multe altele despre el!

Ben Barnes Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Ben Barnes? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea lui Ben Barnes este estimată la 6 picioare și 3 inci. De asemenea, a menținut un corp muscular cu o greutate corporală medie de 64 kg. Are ochi căprui închis și culoarea părului este blond.

Ben Barnes Bio, Viață timpurie și familie

Ben Barnes s-a născut la Londra, din Tricia, terapeut de relații, și Thomas Barnes, profesor de psihiatrie. Are și frați. Are un frate mai mic, Jack. Barnes citează copilăria evreiască sud-africană a mamei sale, educația științifică a tatălui său și participarea la ceea ce el simțea a fi o școală „vag creștină” unde „îi plăceau imnurile” ca influențe formative. Conform educației sale, el este bine educat.

Ben-Barnes-înălțime-și-greutate

Ben Barnes Affair, Girlfriend & Dating

Cine este iubita lui Ben Barnes? Este legat romantic de Alexandra Grant. Mai mult decât atât, Julianne Hough stârnește zvonuri romantice cu Ben Barnes, pe măsură ce cei doi devin confortabili la o întâlnire foarte înghețată cu înghețată în Los Angeles. Deși perechea a fost mascată pentru cea mai mare parte a ieșirii, aspectul iubirii părea evident în ochii lor în timp ce se apropiau unul de celălalt.

Ben Barnes Wiki

Ben BarnesWiki / Bio
Nume realBenjamin Thomas Barnes
PoreclăBen Barnes
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă39 de ani
Zi de nastere20 august 1981
Locul naşteriiLondra, Anglia
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 3 in (1,83 m)
Greutateaproximativ 64 Kg
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului24 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
Iubita1. Alexandra Grant

2. Julianne Hough

SoțulNecăsătorit
Valoarea netăaproximativ 9 milioane USD (USD)

Ben Barnes Net Worth

Cât este valoarea netă a lui Ben Barnes? Barnes și-a început cariera în teatrul muzical. A avut unul dintre rolurile sale principale în filmul din 2009, Dorian Gray. A fost distribuit în rolul generalului Kirigan în serialul Netflix Shadow and Bone. Mai mult, în adolescență, a petrecut câțiva ani ca parte a Teatrului Național de Muzică pentru Tineret. Valoarea sa netă este estimată la 9 milioane de dolari (USD).

Ben-Barnes-fapte

Citește și: Griffin Gluck (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Ben Barnes Fapte

  1. Ben Barnes a debutat în lungmetraj ca Young Dunstan în Stardust din 2007.
  2. În mai 2009, Barnes a fost nominalizat la premiul MTV Movie Awards pentru cel mai bun masculin descoperit.
  3. Barnes l-a interpretat pe Tom Ward în filmul Seventh Son (2014).
  4. În octombrie 2019, Barnes a fost distribuit ca Darkling în seria viitoare Netflix Shadow and Bone.
  5. Are milioane de adepți sub contul său de Instagram.

Citește și: Jacob Batalon (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Carieră, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found