Ruby Lightfoot (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Familie, Fapte

Ruby Lightfoot, o tânără din SUA, se descurcă bine în lumea dansului și a rețelelor de socializare. Ea a devenit proeminentă ca ambasadoră pentru America’s Next Kids Top Model (ANKTM) la vârsta de zece ani. Cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra fată postează o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Împreună cu talentul ei excepțional de modelare, Ruby Lightfoot impresionează lumea cu imaginile sale curbate și sfâșietoare. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. În afară de aceasta, ea a apărut pe coperta revistei Wild Child și Child Model Magazine. Ea face parte din popularul grup de influențare social media The Squad. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Ruby Lightfoot Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Ruby Lightfoot? Ea se află la o înălțime de 5 ft 3 înălțime sau altfel 1,63 m sau 163 cm. Cântărește în jur de 52 kg sau 112 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Ruby Lightfoot? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 32-26-35 inci. Poartă o sutienă de mărimea 30 B.

Ruby Lightfoot Age

Câți ani are Ruby Lightfoot? Ziua ei de naștere cade pe 23 septembrie 2005. Are 15 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în Los Angeles, CA.

Familia Ruby Lightfoot

Numele tatălui și al mamei Ruby Lightfoot nu sunt cunoscute. Are și frați. De asemenea, este de origine irlandeză și indiană. Are trei frați mai mari pe nume Dougie, Josh și Chris. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Alek Wek (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Iubit, Date etnice

Wiki Ruby Lightfoot

Ruby LightfootWiki / Bio
Nume realRuby Lightfoot
PoreclăRubin
Faimos caModel
Vârstă15 ani
Zi de nastere23 septembrie 2005
Locul naşteriiLos Angeles, CA
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 3 in (1,63 m)
Greutateaproximativ 52 Kg (112 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 32-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului30 B
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleJulien
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Prietenul lui Ruby Lightfoot

Cine este iubitul lui Ruby Lightfoot? Este legată romantic de Julien. Mai mult, istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Ruby Lightfoot Carieră

Ruby Lightfoot a realizat puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență.

Ruby-Lightfoot-net-worth

Citește și: Sabrina Lynn (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Valoare netă Ruby Lightfoot

Cât costă valoarea netă a lui Ruby Lightfoot? A început să modeleze pentru prima dată la vârsta de nouă ani în 2014. A parcurs un drum lung la Hollywood și este astăzi considerată printre cele mai frumoase și mai sexy femei din divertisment. A apărut și pe diverse coperte de reviste. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Fapte Ruby Lightfoot

  1. Cu trăsăturile ei ascuțite ale feței și silueta uimitoare, modelul Ruby Lightfoot este, fără îndoială, un transformator de cap!
  2. De atunci, ea a devenit o femeie de afaceri de mare succes și o influență pe rețelele sociale.
  3. De asemenea, a jucat și a dansat, apărând în filmul live Elvis Lives.
  4. Chiar dacă nu a fost interesată să acționeze ca adolescentă, a dezvoltat o pasiune pentru același lucru după ce a câștigat un Teen Choice Award pentru una dintre primele sale emisiuni TV.
  5. Ea a mers pe pistă la LA Fashion Week pentru Lil Jewels Boutique.

Citește și: Adut Akech (Model) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Vârstă, Iubit, Etnie, Religie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found