Matt Cornett (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Matt Cornett este un actor american. Este bine recunoscut pentru rolul său de Zach Barnes în Bella and the Bulldogs. El joacă rolul lui E.J. Caswell pe seria Disney +, High School Musical: The Musical: The Series. El a câștigat importanță după ce a fost distribuit la Disney’s High School Musical: The Musical: The Series în 2019. De asemenea, a jucat Logan în filmul Alex & Me și Blake pe Game Shakers. Cornett a fost crescut în Rogers, Arkansas și s-a mutat la Los Angeles în 2012 pentru a continua actoria. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Matt Cornett.

Matt Cornett Înălțime și greutate

Cât de înalt este Matt Cornett? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 65 kg sau 135 lbs. Are ochi căprui închis și păr negru. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Matt Cornett Age

Câți ani are Matt Cornett? Ziua lui de naștere cade pe 6 octombrie 1998. În prezent, are 22 de ani. Semnul său zodiacal este Balanță. S-a născut în Rogers, AR. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Darren Barnet (Actor) Vârstă, Bio, Wiki, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Născut, Carieră, Fapte

Wiki Matt Cornett

Matt CornettWiki / Bio
Nume realMatt Cornett
PoreclăMatt
Faimos caActor
Vârstă22 de ani
Zi de nastere6 octombrie 1998
Locul naşteriiRogers, AR
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 65 kg (135 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 39-29-38 inci
Dimensiunea bicepsului19 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Prietena Matt Cornett

Cine este iubita lui Matt Cornett? În prezent, este singur și afirmă deschis că îi plac femeile inteligente și atractive, în special femeile care se îmbracă bine. Istoria sa anterioară de întâlniri nu este cunoscută.

Citește și: Cameron Dallas (Actor) Bio, Wiki, Prietena, Întâlniri, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Fapte

Matt Cornett Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Matt Cornett? El se bucură din plin de viața sa. Văzând postările sale obișnuite, nu este greu de făcut să iubească să se distreze și să fie nebun. Are un fan feminin destul de mare, datorită aspectului său drăguț al băiatului de alături. În prezent, el nu urmărește studii suplimentare, dar lucrează din greu la slujba sa obișnuită și aspiră să-l facă mare și în lumea rețelelor. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Matt Cornett Fapte

  1. Matt Cornett tocmai intra în adolescență când a început să rezerve roluri și să se antreneze la studiourile de actorie.
  2. El este activ pe platformele de socializare.
  3. Are un fan uriaș care urmărește contul său de Instagram.
  4. Albul este culoarea lui preferată.
  5. Este și un iubitor de animale de companie avid.

Citește și: Nick Cannon (Actor) Wiki, Înălțime, Greutate, Vârstă, Bio, Soție, Fiică, Fiu, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found