Aspyn Ovard (Youtuber) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Măsurători, Valoare netă, Soț, Fapte

Aspyn Ovard este un Youtuber american și o personalitate de social media. Ea a susținut celebritatea pentru frumusețea și conținutul ei de modă. Prin intermediul vlogurilor sale, ea răspândește conștientizarea despre viața sănătoasă și dieta vegană. Canalul ei pe nume YouTube, care a câștigat peste 3,4 milioane de abonați. De asemenea, ea conduce un canal secundar numit Aspyn + Parker împreună cu soțul ei Parker Ferris. Mai mult, nu numai sănătatea fizică, ci și Aspyn se concentrează în mod egal asupra bunăstării sale interioare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, soț, măsurători corporale, valoare netă, familie, carieră și multe altele despre Aspyn Ovard.

Aspyn Ovard Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Aspyn Ovard? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Aspyn Ovard Age

Câți ani are Aspyn Ovard? Ziua ei de naștere cade pe 15 aprilie 1996. Are 24 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Berbec. S-a născut în Utah, Statele Unite.

Măsurători Aspyn Ovard

Care sunt măsurătorile corporale ale Aspyn Ovard? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 32-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Citește și: Wengie (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Wiki Aspyn Ovard

Aspyn OvardWiki / Bio
Nume realAspyn Ovard
PoreclăAspyn
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă24 de ani
Zi de nastere15 aprilie 1996
Locul naşteriiUtah, Statele Unite
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 32-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiCove (Fiica născută în august 2019)
SoțulParker Ferris
Valoarea netăaproximativ 450 K USD (USD)

Aspyn Ovard Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Aspyn Ovard? YouTube din Ovard are 3,3 milioane de abonați din decembrie 2018. Începând cu 2021, valoarea sa netă este estimată la peste 450 K USD (USD). A colaborat cu mulți YouTuberi populari precum Lauren Elizabeth.

Aspyn-Ovard-net-worth

Citește și: Tyler Scheid (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Soțul Aspyn Ovard

Cine este soțul lui Aspyn Ovard? În octombrie 2015, a legat nodul cu YouTuber Parker Ferris. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu o fiică numită Cove în august 2019.

Familia Aspyn Ovard

Numele mamei lui Aspyn Ovard este Sascha. Are și frați. Sora ei mai mică, Avrey Elle, a devenit, de asemenea, o vedetă pe web și are doi frați pe nume Tav și Trey. Mama ei a fost coafor de peste 20 de ani. Conform educației sale, ea este bine educată.

Fapte Aspyn Ovard

  1. Aspyn Ovard are 2 milioane de adepți pe Instagram.
  2. Este un iubitor de animale de companie avid.
  3. Postează videoclipuri legate de călătorii, stil de viață, modă, frumusețe și experiențe de viață pe canalul ei auto-intitulat.
  4. Postează pe contul ei mici videoclipuri tutoriale despre machiaj și modă.
  5. Fanii ei urmează în creștere zi de zi.
  6. Pasiunea ei pentru fotografie este bine afișată prin profilul ei pe fotografie.

Citește și: Styxhexenhammer666 (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found